Thursday, December 16, 2010

.bila mau dating? bila mau dating? bila mau dating?

.

Salam.

Tensen. Tensen. Hari hari ngadap PC. Hari hari ngadap lappy. Bila mau mengadap Encik Pen-tunang Tersayang? Kuikuikui. Shadap Intan! Lagi 3 hari saja~ Hari yang ke-4 tu, tengok lah puas puas puas. *blushing*Bold

Mesti korang tertanya tanya. Siapakah jejaka malang itu. =.= Sampai hati korang kan kan? :'( Hukhuk. Sama ada Mr H yang di sayangi, Super K yang di rindui, atau pun A yang di cintai. Jeng jeng jeng. Pesen nak kena penampar budak intan ni. HAHAHA. Apa-apa pun, Encik Pen-tunang, aishiteru~~

Tetiba segan pulak nak cerita. Kah kah kah. Nak taip entry pun, rasa macam malu malu kucen. Heh, nanti-nanti lah I cerita ek. :-P

Ini kakak I. Walaupun mata dia sepet dan bukan adik beradik kandung, tapi dia tetap kakak I oke. Tahniah kepada beliau yang telah melangsungkan perkahwinan beliau pada 12 Disember lepas di Miri Sarawak. Maaf tak dapat pergi. Kite doakan akak dengan Aboy bahagia sampai ke akhir hayat. I love you, Kak Jue.

Dan tahniah kepada bekas pelajar I, yang baru lepas habis SPM tadi. Tahniah jugak kepada adik Super K. So, anda anda semua dah boleh kahwin lah. Bila nak masuk meminang I? Keh keh keh. Marah Encik Pen-tunang nanti. Kikikikikiki. :-P

Tapi pada korang korang yang dah tak sabar nak kahwin, sila pastikan anda semua tahu cara-cara untuk membasuh spen*er dengan betul. Jangan jadi macam kes ini oke. HAHA.

Ntah apa I merepek. Maklum lah, tengah senang hati. Nak makan ciskek. Biar badan berisi menjelang hari bahagia. Cewah! :-P

12 comments

♥NiniHartini♥ said...

sies ke u nak tunang?

wahhhh hepi nyeee!!!!

tahniah2 tau. hopefully hubungan ini akan berakhir hingga ke jinjang pelamin seterusnya ke akhir hayat.

Ameen.

Nurul chumel said...

aduhai..u ni bikin suspen la intan! :)

princeduyong said...

hehe...ooo kena tahu ek...

J.M.R said...

tahniah di hari bahgia:_)

Aleeya Castalia said...

Sis happy sangat sampai makan 'ciskek' tu. Hehe~

Is said...

ciskek manjang.

rathiqah azmira rosli said...

im happy to see ur smile sis,seronok bace post2 kak intan yang dah happy.

cik EPAL said...

ingatkan akak betul tadi. patut muka lain sikit =)

FarhanaFabulous said...

semoga bahagia dengan encik pen-tunang ye..

nina suhaina said...

tahniahh ek..kalo ada kek sis bg share2 ek kat sini..haha ;p

adrinaqamarina said...

senang hati yeee~~~

:D

Saybee said...

encik pen-tunang ? heeeeee :)

whoaaaaa ~ lg 3 harii ? ape kahh ? *winkswinks*

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13