Friday, December 31, 2010

.bye bye 2010, hye hye 2011 ^^

.

Salam.

Tahun 2010 tahun yang tak berapa nak best kot bagi I. Kisah yang paling menyayat hati. Tensen. Tekanan. Meroyan. Semuanya terjadi pada tahun 2010. Argh dem. Mesti korang tau kan kisah apa? Kalau tak tau, sila buat buat tau. Yang penting, ini bukan kisah sang kancil dan buaya yer. Anggap jer lah ianya kisah klasik untuk masa depan. =.=

Umur.
Beberapa saat lagi I akan masuk 25 tahun. Itu kalau ikut perkiraan tahun. Cheh, padahal I baru jer celebrate birthday yang ke 24 beberapa hari lepas. Mana aci cenggini. So, kena lah kira bulan. Bulan 12 tahun depan, baru umur 25 tahun. Mama I, umur 25 tahun, dah kahwin kot. Tapi I? Dem. Pakwe pun takde! T_______T

Blogging.
Walaupun banyak kisah sedih pada tahun 2010 ni, ada jugak kisah gembira. I semakin rapat dengan blogger blogger. Walaupun I jarang blogwalking (mintak ampun sangat sangat), I cuba jadi se-friendly mungkin. Maaf yer kepada blog blog yang I tak sempat singgah. I cuba memperbaiki diri. I sedar, I pacal yang hina. T________T

Super K.
Dan kisah paling gembira pada tahun ini adalah... jeng jeng jeng. Mesti lah pasal Super K. Ohh I loikee~ Jumpa semula setelah 2 tahun terpisah. Cewah! :-P Doakan yang terbaik yer. I dah tak nak nangis nangis. Dah tak nak bengkak bengkak mata. Dah tak nak kurus kurus macam mumia. I nak jadi yang terbaik. Nak jadi yang paling terbaik untuk insan yang terbaik. :-)

Tudung.
I pernah cakap, I nak pakai tudung, dah tak nak bukak bukak dah. Tapi biasalah, hangat hangat tahi ayam. T___T InsyaAllah, satu hari nanti, I harap sangat I dapat berubah. Sob sob sob.

I sangat sangat berharap agar tahun 2011 ni membawa seribu makna dan semoga I sentiasa gembira dan tak sedih sedih lagi. Begitu jugak dengan korang semua! Azam tahun baru korang apa? Azam tahun baru I, nak kawen!!! Ok fine I gatal. :-P Mesti lah I nak jadi yang terbaik daripada tahun lepas. Kan kan kan? So,

Happy New Year! :-)

Much love,
Intan Nurulfateha binti Baharom

Ohh dem.
Pipi tembam!
T____T

41 comments

dyah pinky! said...

happy new year sis.

:)

Amy Abdul Rahman said...

hai kak intann! happy new year :)))

Syafiq Rosli said...

selamat tahun baru ya..

De'din said...

happy new year
hope all your dreams and wishes come true !

zana ahmad said...

take ur time sys...
biar dtg dr hati nak bertudung tu...

btw...
changed for the better never be a crime, right?

senydream said...

xpe temban pon tetap lagi comey..ahaaks...;)
happy new year..

mia* said...

happy new year <3

mia* said...

happy new year <3

Cahaya Kehidupan said...

Selamat tahun baru intan...=]

PinkLuscious said...

holah u...:)
blog u pun comelll leeewww... :D

PinkLuscious said...

opsss..im your new follower.. ^^

nina suhaina said...

selamat tahun baru sis..muahhh :)

dak eina said...

selamat tahun baru jugak sis! tembam kan yg lain jgk.. jgn pp je k! hee :P

Muiz Azraei said...

Salam Intan. Tahniah. Sy selalu ikuti blog ini. Sungguh menarik. Kalau tidak keberatan, boleh la intan bertukar-tukar pendapat & idea dlm penulisan & pengurusan blog dgn sy ye.

Dalam kesempatan ini, saya mengucapkan Selamat Tahun Baru Masihi 2011. Semoga apa yg diazamkan tahun baru ini dapat dicapai dengan cemerlang :)

..hizamirahim.. said...

harap2 jadi kenyataan pasal tudung tu.
hehe.
mendoakan segala kebaikan buat cik intan.
;)

syafiQakarim said...

tahun depan iqa 21.dah tua kot =.='
bf pun tade.hee..thn 2010 byk
sgt sgt yg tak best.serious.
semoga azam sis tercapai.
iqa tak de azam.nak pass LJM je.
amin =)
HAPPY NEW YEAR SIS

emieysandra said...

Selamat Tahun Baru sis comel!
jangan sedih2, moge segala wish utk 2011 akn tercapai :)

rienarisa said...

happy new year kak intan. ;)

my name is nyna said...

kak intan !
hepy new year .

awk sweet lah dgn super k tuu ;)

TunTeja said...

kakak comelll!! happy new year.
kt doakan kebahagiaan akak dengan super k!!! :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

hepi new year sis :)

M I A J A M A L U D D I N said...

hahha! u kan. grr.. makan byk ciket!!!

mie said...

harap2 terbuka lagi niat nak bertudung...
amin....

zati said...

selamat taun baru sis =)

enyheartsdiamond said...

semoga berbahagia dgn dak ipan dalam tahun ini dan tahun2 akan datang.. aminnn~

nanie said...

nani doakan sis bahgia dgn super K! happy new year sis :D

adrinaqamarina said...

eh tapi rina baru nak masuk 20. sis dah 25? *lariks~

ULtradya said...

happy new year to u to...tembam pon xpa...tanda senang hati...hehehehe

CikLilyPutih said...

fat,
semoga yang dicitakan akan tercapai okeh... miss u

::cikjuju::◕‿◕ said...

oke la tuh sis pp nye...ader guk benda yg tembam kat anggota bdn sis...heheh

♥CIK SHA♥ said...

selamat tahun baru dik intan..^_^

Myra Arshad (: said...

sayang. hepy new year :) miss u! hope that 2011, we'll meet up :)

Ieqa Swetluv said...

happy new year dear..

○○○iliyana○○○ said...

umur 25 tp nmpk cm muda lagi dari tu je..

❤NazirahMoktar❤ said...

semoga sis cepat gemok..heeee..jahat tak kite..

anyway, semoga happy dgn super k ofcoz..lala..

and, selamat tahun baru..moga 2011 leboh happy dari tahun 2010

Woofer Storm said...

moga hajat kesampaian k,25 thn dah plak..moga panjg umur kak intan,muka mcm 18 pun ada..hahhaaa

nuyuEna said...

selamat tahun baru sis chantek!
bab pp tembam tu yg wat makin cantik tuh..hihi

Syidora :) said...

selamat tahun baru sis intaaannn! ^^

Heidi Shafiq said...

happy new year beb! :)

['',] iman ['',] said...

Assalamualaikum , hai kak Intan . slamat tahun baru :)

eykameow said...

hee happy newyer siss! takpe, pasal tudung tu slowly k :') btw i really2 miss u sista!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13