Tuesday, December 7, 2010

.dari kecik sampai ke besar, muka memang nak mintak penampar!

.

Salam.

Pagi pagi lagi bikin I hot. Hot bukan sebab ape, sebab terlajar tidur. Cahaya matahari masuk melalui tingkap. Kuikuikui. Semalam I sakit kepala gila pork. Makan berdozen dozen panadol, tapi sama jer. Ok tipu. Baru makan 6 biji. :P Tapi kira overdose jugak kan? =.=

Biasa I tidur pukul 2-3 pagi. Tapi malam tadi I tidur pukul 12 lebih. Gila sakit. Tak larat dah. Pastu boleh pulak I terjaga pukul 4 pagi. Lepas tuh stay sampai pukul 6. Meset meset dengan Abang K sampai terlelap. Ehem ehem. Dia abes kerja pukul 4 pagi. "Lama" tak cerita pasal Abang K ek. Ada yang rindu ker? HAHA. Nanti ah I cerita. Dia ok jer dekat Singapore tu.

Korang rasa budak kecik ni comel tak? Korang rasa nak kasik penampar tak? Kecik kecik lagi dah posing menyakitkan hati. HAHA. Ni gambar Chacha. Tak sure umur berapa.

Semalam cakap dengan Chacha, "Cuba tengok gambar ni. Comel kan?" Then dia cakap, "Eiii comel.. Ini Angah, ini B.." (Merujuk kepada wallpaper lappy I) Padahal time tu, I suruh dia tengok gambar budak-kecik-yang-nak-makan-penampar yang jugak merupakan gambar dia sendiri. =.='

Lepas tu I cakap lah, "Tengok gambar baby ni lah.. Ni gambar Chacha masa kecik kecik". Lepas tuh dia deny. Dia cakap, "Itu baby lah. Itu bukan Chacha. Angah tengok ni. Rambut Chacha panjang. Dia tu tak de rambut". Hoho. I malas nak bertekak dengan dia. Confirm I kalah. Teheee~

Intan Nurbatrishya VS Intan Nurulfateha

Hari ni birthday Chacha yang ke-4 tahun. 7 December 2006 - 7 December 2010. Dah 4 tahun family kiteorang bela dia. Dah macam darah daging sendiri. No matter what, dia tetap adik I sampai bila-bila. Angah sayang sangat dekat Chacha ok!

Thanks kepada "kakak-kakak" yang wish birthday Chacha dekat FB malam tadi. Chacha cakap, tak main lah wish-wish. Bak lah hadiah. HAHA. Kalau nak post hadiah, guna alamat yang I letak tab contact dekat atas tu. Chacha cakap lagik, kalau nak kasik hadiah, kasik 2 tau sebab satu lagi pengurus Angah punya. Kuikuikui.

HAPPY BIRTHDAY CHACHA.
Semoga menjadi anak dan adik yang baik. Jangan menderhaka kepada beta. Nanti beta murka. :P Angah sayang Chacha. Jangan nakal nakal. Petang nanti kita makan kek ok! :')

23 comments

Encik Tikus said...

awat muka dia comel sangat ?

Peminat Katie Holmes said...

asal aku macam dah lama tak singgah blog ni.

suffer8zine said...

heheh nakal2 itu biasa terjadi

Terkini : 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

sangat2x chomel!!hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

comel je chacha jwb gitu..ehehe
happy birthday chacha ;)

Cik Amy said...

happy birthday chacha ! :)

liyanaziz said...

kisses & hug untuk chacha.. cakap dengan dia happy birthday hokeyh!

CiK PuaN NeTTY said...

epi besday chacha..kimslm muchuk2 kat die..;p

hamzah ian said...

hi kakak ipar.. i tunggu cacha umur 18 ye

hani apandi said...

intan, dia adik angkat intan ke?

chacha memang comel.kecik2 dah reti buat muka camtu.hehe..

happy birthday chacha! :D

εїз Cik Fasya εїз said...

angah nk wat kek oreo ek...uh,sedap oh!

✿ CikCimi said...

hepi birthday chacha.
:)

Lis Amir said...

happy birthday chacha :) nak bg hadiah penampar boleh x? kidding :P

syafiQakarim said...

wee...haha budak budak sangat comel
kan sis.
sampai kan salam dekat chacha.
HAPPY BIRTHDAY TO CHACHA.
harap da besa nanti tak jadi
macam angah dia.erkkk =D

The Nurul said...

happy birthday caca!! keep bully angah okay! hahhahahaha

eyh...u nampak kecik dari caca pahal weh? :p

Nurul chumel said...

happy birthday budak comel, chacha!! :)

::m!SS edURA hanUM:: said...

apy besday chacha.bijak dia menjawab.semoga chacha bertambah bijak.nanti blh kalahkan angah yer.ehehehehehehe =)

Sasa Al-Sharif said...

alamak bestnya ada adik kecik

enyheartsdiamond said...

happy birthday chacha! comel budak ney :D

eykameow said...

hehehe ayat chacha mmg cannot go! x sabar nk tggu dia besar mcm angah dia..hehe :P

hppy bufday chacha!!

twinkle twinkle said...

COMEL die time baby ;D

nina suhaina said...

comel je jawapan chacha..
happy birthday chacha.

hihi..

Oreo said...

Happy Birthday Chacha.

Budak kecik slalu nak menang je.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13