Tuesday, December 14, 2010

.dia lah idola ku

.

Salam.

Korang pernah tak adore pada seseorang? Mengagumi seseorang atas kebolehan beliau? Tak kira lah perempuan atau lelaki, kecik atau besar..

Ramai orang yang I adore, salah satunya ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dia ni.
Dahsyat kan?

Gila berani pegang kucen macam tu.

Ni pun sama.
Siap pegang dua ekor sekaligus.
=.="

I dah 24 tahun, dia pulak baru 4 tahun.. Tapi sepanjang I hidup ni, sekali pun I TAK PERNAH PEGANG KUCEN MACAM TU OK.

Dah lah tadi dia nak dengki I.
Nak kasik kucen tu dekat I.

Takut!
T___T

25 comments

princeduyong said...

takut kuceng!...

Amirrah Zawani said...

intan takut kucing eyh.. hehe!! comelnya gambar2.. geram tgk kucing tu.. :)

fiq said...

pergh...berani giler seyh..

Y@D@M said...

sis geli kucing erk????
like my sis die pun geli kucing..

@juera said...

kucing ni manja..
x plu tkut..hihi

Cahaya Kehidupan said...

haha intan2...chacha pun berani..kamu bila lagi..hehe =P

Afendi Othman said...

hehe..tkut kucing eh..sama mcm gf saya..keke

Nadzirah said...

Haha..sangatlah comel Chacha itu :)
kite pun takut gak ngn kucen..

pssstt..sis tolong vote kite untuk bpm ..? hee

TunTeja said...

sudah folo :)chantek la blog ni.hee.jemput2 dtg umah sy ye.hee

dayana said...

kamu takut kucing..sama lah macam saya..hehe..

❤NazirahMoktar❤ said...

eehhh, takut kucing ke sis??
hahah..kesian..ce try pegang..gosok2 sikit..

miss effarina said...

Haha Effa takut gila ngan kucing tau.

Myra Arshad (: said...

huhu. mra pun takot kucing. kalu jumpa kucing lari tak cukup padang.hehe. tapi mra tak tkot ular :p

kembatolo™ said...

ahahaha..
tak padan ngan umo..
tkot kucen lagi.. kui3

♥CIK SHA♥ said...

wahaha..chacha boleh geng dengna sis..gimme 5 chacha..nanti kite pedajal kak intan chacha seludup kucen dlm selimut die time die tido ok??kui3..

..DaK KeCiK.. said...

Sayang,kita serupa..
Inda suka kucing sbb kucing comel tp utk nk pegang ya Allah mmg tak ah..Perut dia kang lembik2 so tu lah yg buat inda geli tambah pulak masa kecik2 dulu inda kena gigit tu bertambah2 fobia ngn kucing tu..hihi

wa kaljis said...

heheh sungguh kiut dan kucing2 tu pun kiut hehehe...

cik nur said...

takut kucing eh??
same jew mcm umi nur dia pntakut kucing :)

Heidi Shafiq said...

doraemon u takut x? ang ang ang!

Mr feckry said...

kuatnye, sekali dua ekor dia angkat

○○○iliyana○○○ said...

haaa brani betul die ni..aku la org paling takut kucen.cmne nk buat bg brani pn xtaw la.siap klu terkejut, menjerit ag.jenuh nk cover lagi2 kt kedai makan :-(

cikpia said...

i thot i'm the only OKU kat sini yang takut kucen..... seems that i'm not alone...... =)

nanie said...

comel je chacha pegang kucing..hehe

SyahmiFikri said...

chacha gt comell..

hahha.. i pon tak leh pegang kuceng.. jpg mau mati kucing tu,.. hahaha

Saybee said...

gimme five ! same laa kite eah . hihi . saye tkot kcing jugakkkk HHA

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13