Sunday, December 12, 2010

.hadiah hari jadi terbaik!

.

sape yang tak kenal intanurulfateha? hah? takde sorang pun yang kenal? ok tak payah kenal.. die adalah makhluk asing obor-obor yang jahat..

hari ni (10 Dec 2010) intan post entry die buat kek untuk besday die sendiri.. kek oreo kepunten marang skepert.. kek oreo die buat tu memang hancur.. pastu ade hati suruh orang masuk meminang.. mak mertua mane ntah yang berkenan.. haha..

korang tak tahu die ade resipi rahsia kek oreo kepunten marang skepert tu.. oreo adalah biskut jilat-jilat celup-celup kan cemane pulak boleh jadi kek? haa mesti korang pelik kan?

sebenarnye intan ade memakai spender ajaib hasil curi dari ampain rumah nenek kebayan.. die memakainye setiap hari.. spender itu mempunyai kuasa sakti menukarkan biskut menjadi kek!

cume perlu basahkan spender tersebut dan perah ke atas sebijik biskut.. pling! biskut tersebut terus bertukar menjadi kek..

lalu boleh terus menikmati kek oreo tersebut.. yummy!

kalau die bace ni confirm die libas aku pakai spender basah tu.. hahaha.. birthday girl tak boleh marah2 oke..

frankly intan adalah follower pertama blog ni.. dan juga sebagai pengkomen pertama dalam entry yang pertama blog Heidi Shafiq.. die yang paling banyak ajar aku pasal blog.. dah 2tahun aku kenal.. cemane die femes dalam dunia blog ni pun aku tak faham.. bile korang jumpe die cam sewel je.. tapi jangan risau.. she won't bites.. hahaha..

hepi besday intan.. sedar sikit u dah tua! hahahahaha..!!!
Sorry, I sangat busy. Tak sempat nak update belog. Tapi I dah copy mamat sengal ni punya entry. Nak saman, saman lah. I pedulik hape. HAHAHA. Gila lah. Ni entry terbaik dia kot. Walaupun I tengah sedih sedih, bila baca entry ni, I gelak terguling-guling. Vodo punya Heidi. Patut lah lu tak de makwe. *Macam lah I ada pakwe =.= BTW, entry dia semua BEST BEST ok. Lukisan Paint dia terbaik! :')

Heidi, I da promote you.
BAYAR CEPAT!!!

21 comments

NAJ HEBAT said...

HS pakwe gua kan?

tolong lamar dia untuk gua,

kah kah kah.

ohlala~

pengsan.

maCy said...

ya Allah! haha

Heidi Shafiq said...

hello polis..!! kat sini ade pencurik..!! tangkap cepat..!!

Syidora :) said...

haha creative! nice, but geli lahh~ eeii haha

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ada baca gak~

lawak woo spender merah~

XD

adrinaqamarina said...

wah dye single. boley ngorat la ne. haha

♥CIK SHA♥ said...

wahaha..kuasa spenda merah ajaib..lawa tol..sabau je la..

Nurul chumel said...

haha..fadan muka heidi! :))))

Rara Nasiha said...

oh god, sedap macam mana pun kek tu, confirm tak nak makan. heeehe :)

enyheartsdiamond said...

lelaki mcm heidi lah patutnya ada makwe :)

intanurulfateha said...

@NAJ HEBAT

lu gay ke? :P

intanurulfateha said...

@maCy

haha dasat kn?

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

lu tepon bapak gua asal? hahhaa

intanurulfateha said...

@Syidora :)

hahaha heidi gile

intanurulfateha said...

@LORD ZARA 札拉

lawak ke lawa?
sexy hape :P

intanurulfateha said...

@adrinaqamarina

boleh rina! hahaha :P

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

hahhaha :P

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

takpe, nt ai balas
tunggu ah

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

hahhahhaha

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

ptutnye, tp malangnye TAK DE.
hahhaha

cik serabut said...

hahaha.best.tapi jijik laaaaa sebab ade spender tuh.kui3.comel dan jijik.best x rasa kek oreo tuh?haha..happi belated beday intan~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13