Thursday, December 23, 2010

.i don't want to choose, but i have to....

.













WHAT SHOULD I DO?
T____T

60 comments

namesayeajrun said...

good luck in choosing :) insyaallah u can do it :)

Azyie said...

uik...berat nie...pew kta sis ikt kata hati..diantara dua..yg mane satu bley wat sis tersenyum dulu..pk2 an..
gud luck sis!!

skati anak malaya said...

is this real story??
sedih tu

momoyyanyzz said...

hey , jgn sedih2 kak intan ,

Heidi Shafiq said...

comel!!!

sgt menarik!!!

klaka!!!

errr....

shahbana|safinaz said...

istikharah intan.
the best way u should do.
inshaallah.

nadia farihah anuar said...

aduhh ! susah nye .. sye pernah kot kene mcm tuh ...
ok ... adeq rase , akak perlu lupekan c ex-bf 2 ... go on with super k .. bcuz he's always with u syg ... mane c ex-bf waktu aka sedih , rindu kat dye .. think further ye sis ... to be with someone who loves us is better than to be with someone we love ...

ainakhani said...

you suka sapa sbenanye ni.
haih. kesian super k if tetibe u nak gi kat ur ex balik.. ape reason u break dulu ? fikir lah mane baik.

The Nurul said...

kenapa ni babe? tak mo la macam ni :( i baru je suka tengok u happy happy.

Yayaa said...

ashane sis buat katun2 tuh comel. hihi.

ohh~ pikir2 kan laa. hehe. sis boleh !!

Irdina Nazurah said...

urm...teacher suke mana 1??

emieysandra said...

sis, tenangkan diri,cube fahami diri, ape sbnarnye yg sis nak...stiap kptusan sis xkn salah krn sume tu adalah pengalaman hidup buat sis..even sis pilih super K, tp jodoh sis dgn H, sis akn bersama H jgk nnti, sume tu ttap akn berlaku kan.

p/s: sungguh2 bg nsihat utk sis ni tau :D

BELLA said...

saya pilih super K ! chayo' kak intan . sabar ye :)

Syazwana said...

comelnya cartoon!!

kalau i jadi u pon mesti i susah nak pilih

:(

Syazwana said...

oh btw i rasa u patot buat solat istikharah.mintak petunjuk.mana taw u jumpa yang terbaik untuk u.mungkin bukan abg k or mr. h..mungkin someone else. :)

Jard The Great said...

errr........

dak eina said...

sedih....

pandai sis lukis.. hihi

cikpepel said...

terbaek...
pandai wat..
erm..
pilih yang terbaek...
yang mampu jaga u
yang ada untuk u
yang jaga hati u..
yang sayang u
yang lap air mata u
yang hulur bahu untuk u...
yang perlukan u..lebih dari u perlukan dia.

♥yaya budak suka embun♥ said...

pilih dua2 xbleh ek
haha

ladolce khairina said...

kak intan...tanya pd hati..hope dpt pilih y terbek....

Syida Shukor said...

huuuuu okay sedih :| kalau syida pun tak taw nak pilih mana :(

syaza kelyza said...

buat pilihan yang terbaik ye sis :)

Huda Luna said...

solat istikarah


tapi nasihat huda
baik mula kan yang baru

TunTeja said...

suke sangat kat blog ni!!! comelllllll dan lawak :)

kak intan..jangan sedihhhh..
Allah knows better...
pilihan di tangan akak
take ur time!
buat pilihan terrrrbaikk :)

Diba chan said...

sis, ngorat RANDY jela~

kukukuku

Anonymous said...

Hi..my advice to you go for super K (being bias), ataupun rationally, bawa sembayang Istiharah and try to list down the pros and cons if you end up with them. Good luck dearie.. :)

iRa~" said...

sis!
susahnya nak pilihhhhhhhhhh..
:((
ira pon xtau nak ckp camne..
pape pon..
pk baik2...
sis yg tau hati sis..
sis nilai mn yang terbaik..
yang lepas jadikan pgjrn..:)

Ain Atika said...

alaaa..siannye...sabar ye..xpe kalau berjodoh nanti bersama lagi...=)

twinkle twinkle said...

cinta 3 segi?

s.y.a.r.q said...

choose super K!! :)

teha said...

bwt solat istikarah..

ayin masliza said...

tak per la... pilih orang yang betul2 sayang dan terima kita seadanyer...

Puteri Iqa Izyan said...

oh.
too complicated sis..

fikir baik2 keyh..

::cikjuju::◕‿◕ said...

comel!!hehe

.....:E.M.I:.... said...

cool sis....
pilih yang terbaek!!!!!
insyaallah sume nye ok..
Allah dah tetapkan seseorg utk kite..just berusaha!!!
jgn sedey2...
tulis tips byk2 lagi..ngeee =)

cik helena said...

siapa yang fateha nak bila tengok saat fateha bangun tidur selepas kahwen nt..pilih dia :)

Anonymous said...

i'd vote, go for the new guy.

i know its gonna be hard for you, but at least give the new guy a chance..

just an opinion, its entire up to u anyway. all the best btw.. :)

ORG

LORD ZARA 札拉 said...

kenapa nak pilih yang sudah berkali2 mengecewakan kamu sayang?

=(

KizZ said...

Kita tak tau antara dua..hala yang berbeza~kiri kau menjanjikan cinta~kanan menjanjikan kerjaya~
oh yang mana~~~~

Hmm..choose with ur heart okeyh..trust urselves..

Jom sini,
Misteri Tikus Bergerak

✿ CikCimi said...

pandai intan lukis.
er...
=.=

eykameow said...

damn. eyka pun paling benci bila kena buat pilihan.. . siss...pilih yg terbaik k. papepun eyka tahu sis ada gerak hati yg kuat utk buat pilihan ni...eyka syg sis..dah rasa macam syg darah daging sendiri.....semoga sis tetap kuat macam dulu :') i miss u sis..

pstt : comel sangat sis lukis.. sambil kesat air mata :') sebab lukisan ni penuh makna...eyka fhm situasi sis masa tu...xpe.. Allah sentiasa tolong sis..

Diba Chan said...

ahaha, kan ramai vote huruf K.
sis eykameow pon tulis "pilih yg terbaik k."
ade huruf k jugak. ehee.

:) :) ;) ;)
senyum byk2. nnty awet mudaaaaaaa

Myra Arshad (: said...

dear, sangat clear jln ceritanya :)
ape ke hei ni ? huhu. buat solat isthikarah k. i pray for ur best! hehe

iKa said...

Yang Dahulu Lupa-lupakan
Yang sekarang hadapi sungguh-sungguh
Yang akan datang jangan takut-takutkan
bst of luck sis!
:)

sejuk said...

lukisan yg cantek~
^.^

zati said...

sys berhak untuk bahagia, zati rase sys patut pilih super K, hubungan seperti kaca, lebih baek kite meninggalkan mereka rosak daripada cuba untuk menyakiti diri sendiri untuk memperbaiki kaca yang pecah tersebut, orang selalu cakap pilih orang yang cintai kite adalah lebih baek daripada kite pilih orang yang kite cintai

Intan Nurlemsha said...

~pilih yang syg angah,bukan yg angah syg atau pernah syg..

~pilih org yang amek berat ttg angah bile angah susah ati, bile angah tak makan n bile angah sakit, bukan pilih org yang buat tak peduli kt angah bile angah meroyan rindukan dier..

TAPI, pilihan tuh angah kene buat lepas dapat DEGREE.. tgk sape sanggup tunggu~

masa tuh berlambak-lambak nak kat angah, bukan 2 tuh jek~

TC sis!

MiSz SyuRa said...

wote 10000000x for super K.. xD

monica lok said...

choose the best one intan.. :)

Yana Idris said...

hi..
erm..for me,buat ape nak pilih orang yg kecewakan kite dulu even I for sure syg u kat die masih bersisa..
die xde pun ms u jatuh..

so,good luck!

azh :) said...

kak intan.
saye pilih super K . :DD
gd luk

zuk zuhaiza said...

mintak petunjuk Allah..He know the best for u sis..u pun same..=)

mira.una said...

diluah mati si EX
ditelan mti superK
same2 buntu keliru ny sys..
keh keh

Nana Liyana said...

alahai sygs . mcm nhe , intan solat istiqarahje ye . insya-Allah akn dapat ptnjuk. tpy kalau nana , nana x suke intan plih ex intan tu cb dier dh buang intan dulu . buat intan mcm sampah . xkn intan nk lg . super k tu sllu ade d cc intan so please think wisely dear :)

merahitujambu said...

dua2 xleh pakai...nyampah

░♥si lampu neon♥░ said...

WADUH WADUH INTANNNN!

momoyyanyzz said...

anys ambek k entry ny , hehe , tengss.

dandelion kiss said...

dik,
pergi makan!
awat kurus no orang lidi ko?
gaaaaaaaaa...

Nurul chumel said...

pandai nye intan lukis paint!

Saybee said...

suke entryy nieh :) btw , good luck !

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13