Wednesday, December 29, 2010

.kami memang pasangan yang sweet! ❤

.

Salam.

Tadi I keluar ke bandar dengan adik adik I, Yeop & Chacha. Ada urusan dekat bank. Lepas setel, pergi McD. Take away prosperity burger. Lepas tuh nak beli cool blog sebab semalam tak dapat beli. Lepas tu chacha pulak nak askem. Lepas tu I pokai. =.= Lepas tu rasa nak kasik pelempang paling laju dekat dia. Lepas tu dia pengsan. Ok tipu. :P

Nasib baik angah ni penyabar orangnya.
Dah lah penyabar, comel pulak tu :P

Kalau pergi Baskin Robin setiap Rabu, boleh dapat askem murah tapi itu pun kalau pakai pink. Chacha memang selalu pakai pink. I pulak pakai spentot pink. Ok tipu. :P I pakai jam tangan pink and casing handphone I pun kaler pink. I dengan Chacha jer melantak askem. Yeop tanak. Fuhh selamat duit I. Hihihi :P

Ni gambar 2 minggu lepas kalau tak silap. Chacha ni memang hantu. Hantu askem. High maintenance betul budak ni. Askem murah tanak pulak. Zzzzzz. =.=

Kami memang sukakan keamanan :P
Peace ^.^

Ni gambar sebelum gerak tadi
Nak jugak selit gambar ni :P

Ingat comel lah tuh? :P

I paksa Chacha suap. :P

Sweet kan gambar ni.
Nak share askem dengan Super K camni lahh.
Awwww~~~ :P
(Blushing)

Askem kon ni I punya.
Tetiba Chacha cakap nak kongsi.
Padahal dia ada askem dalam mangkuk tu.
Mangkuk punya budak! =.=

Sebelum balik, snap gambar kat pokok kismes.
Carik jugak santa claus tapi tak jumpa :P

I makan bege dalam kete tapi tak habis pun.
Pedas kot, tanak ah beli agik
T___T

Apa-apa pun, walaupun Chacha tuh gedik, perasan comel, dan mengada ngada, tapi I tetap sayang dia. Sebab dia ikut perangai I. Baru lah I ada keturunan untuk turunkan segala skill gedik. Kikikiki. :P

Ok, bai! :-)

37 comments

Woofer Storm said...

tkpe,gedik pun bertempat kan??hehee comel adik chacha ni,kan best kalo ada adik kecik lagi..

liyanaziz said...

alolololo.. sweetnya kakak chacha ni.. bila nak belanja saya pulak??? hahahahah.. ouh, pernah sekali je makan prosperity.. pedas!! tobat x makan lagi

cik zaza said...

pokok kismes ke pokok kismis?hehe
bestnye jln2 dgn adik.. xD

syariza09 said...

ok la tu dh ada keturunan, pasni jgn lupa turunkn segala ilmu :D

♥yaya budak suka embun♥ said...

hehehe
comel lah :D

dyah pinky! said...

wah. sedapnya prosperity. belum smpat g McD.

nak jugak :)

aini.mira said...

hehe,,best nyer makan s krim,,
follow u sys..:D

syafiQakarim said...

ahahha comel gila chacha.
mcm nak lempang.hee.
kalian sgt sweet =)

Syida Shukor said...

prosperity tak pedas lah sis ! ehhe

teddyuna said...

nyummy2 baskin robbin..
answer: i x kutuk u taw dear.. u simple2 je.. x sarat pun

Zakiah Adun said...

ehhh intan... mcm dekat wetex jew ni.. i pun pkai pink td, trniat jugak nk mkn aiskrim.. xtwu la pulak dpt murah.. tgok2 je BR tu.. twu da singgah td.. huhu. majula wetek da de BR.. kim slm chacha comeyyy :)

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhh~ dpt diskaun klu pakai pink?? xbleh jd nih.. sure keen xdpt diskaun sbb keen xminat pink.. hik3~ ^_^

Cahaya Kehidupan said...

best betul dapat angah cam ni..i nak satu mangkuk baskin robbin leh tak angah??keh3...=P

M I A J A M A L U D D I N said...

grrr,, nakkkkkkk!!

ainakhani said...

mak aih. kecik2 da makan baskin robbin. kite dulu kecik-kecik makan aiskem 20sen je. tsk tsk

Woofer Storm said...

nak eskrim BR ckit,bole???hehee

zuk zuhaiza said...

chacha sangat sweet okay..

share eskem...

teringat kat someone...=(

Rossnie said...

sweet little chacha..suke dia :)

mysara said...

wa...sedapnyer!!

ferra ferro said...

hye chacha !!! boleh geng la ! ;D

nina suhaina said...

ekeke..erk tapi apsal chacha comel banyak, angah comel sikit? haha *larikkk*

nuyuEna said...

chacha comei macam angah die jugak!

Puteri Iqa Izyan said...

best gilak kot baskin robbin....
sis, belanja lah.... hehehe

miss Fyqa said...

Angah,nak askem jugak. Hehehe~ *tiba-tiba ja..tak malu betui =))

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

hehe comel je chacha cm angah dye ^-^..

eykameow said...

hohoho terliur ok! {=____=}



sisss.
nnti kita gi curve nak? bleh lepak choclate lounge kat sana..heee pastu leh pusing2 ikea...kan??!

*black cat* said...

heee .hows sweet :)
both cute ^^

suffer8zine said...

hahah x ajak

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

Heidi Shafiq said...

nt kt melaka i nk pakse u blanje i baskin.. x kire!!!

..DaK KeCiK.. said...

So Comel..

azh :) said...

comel gle :)

twinkle twinkle said...

huhu mcm mama dgn ank pon ada ;D

siti fatimah said...

hahahaa ade2 je chacha :)
korang ber2 memang comel hehe

hamzah ian said...

oh cha cha

TunTeja said...

hehe...comel je korang :)

✿ CikCimi said...

nak eskem jugak !!
[sambil hentak3 kaki gaya chacha]
:D

~roslinda~ said...

wetex ea?
org muo!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13