Thursday, December 9, 2010

.kek kek kek!

.

Salam.

Memandangkan esok birthday I, so I dengan sukarela nya mahu buat birthday cake untuk diri sendiri. Al maklum lah, dah 18 tahun, mesti lah belajar buat kek sendiri. :P

Lepas tu, I mana ada boipren dah, nak belikan kek hari jadi :'( Sadis ok. Tahun ni celebrate hari jadi sendiri jer. Sob sob sob. T____T

Resepi rujuk SINI.

Lepas I tengok resepi dekat link tu, I terus macam gila nak buat kek tu. Dah lah senang. Lepas tu cakap dekat mama, nak buat. Mama cakap, tak payah lah. Beli je kan senang. Tapi I dah busan dah makan kek kat kedai. Rasanya asyik makan kek jer dalam beberapa minggu ni. Hari tu birthday Adik, lepas tu Yeop, lepas tu birthday Super Chacha. Jemuuuuuu~~ =.="

So, wish me luck k. Kalau jadik kek tu, I post entry. TAPI KALAU TAK JADI, DIAM DIAM JE K. JANGAN TANYA KENAPA I TAK BUAT ENTRY PASAL KEK TU. HAHAHA!

Ok bai.
Nak menjahanamkan dapur mama kejap.
Fuhh nervous nye!
Hihi :P

30 comments

suffer8zine said...

fuhhh sedap nye

Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

Farah Hanim said...

besday adik sy pun esok hehe :)

✿ CikCimi said...

nampak sangat sedap dan menyelerakan.

✿ CikCimi said...

nty balek melake bole buat kan kan.
utem tade peti ais.
tapi rumah sewa intan ade.
haha.

emma said...

waahhhh...
syabas adeq akak yang berumur 18tahun nie....
lalalalala......

Cik Lis said...

epy bufday sis intan . may allah bless u :D

hudahazwani said...

salam..huda jalan2 terjah kat sini..happy birthday yer intan..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu dan beroleh kejayaan dalam kehidupan...



http://hudahazwani.blogspot.com/

☆aDihAys☆ said...

sonoknyer wat kek..all the best..
wat elok2 taw..
kalau jadi..nnt Deehays nk try jgk..
wish in advance xpe kn..
Happy B'day..

btw..esok b'day ayah Deehays jgk..

❤NazirahMoktar❤ said...

good luck sis..hihi..buat warne warne cam pelangi tau..

Rowena Chasez said...

wahhh..
yummy!
intan, kalo menjadi kek tu..
i nak rasa tau..
heheee~

AiRa_96 said...

wahhh !
nmpk sdap laa .
hopefuly jdik ye !
best of luck sys !

Y@D@M said...

hepy besday sis :-)
x nk buat kek colour pink kew...hihihi

fasha said...

selamat mencube..huhu
and appy becoming beday

yad'z said...

happy bufday...^^

/Dayah//Nurul/ said...

cantiknya kek! smg berjaya. yeay, tqvm to your tutorial intan. second time try header baru jadik :)

http://sweetdayday.blogspot.com/2010/12/tunggu-results.html

noorafzan said...

cepat send sikit pada akak ok!
lalala~

nurawanees said...

intan!!!!gud luck n jgn lupe pos kek tue cikit kt kiter yea...hehe=)

niesz said...

mesti sedap nie..ley la niesz rase ckit nnti..ehe..niesz suke kek coklat..

A.D.A.M. said...

Intaaaannnnnnnnnnnnn. ;( dah terliur dah ni tgk kek tu. ish2.

nina suhaina said...

gud luck sis :)

hamzah ian said...

best lagu happy birthday ni. haha

Fitrah Adnan said...

selamat hari lahir

F.A. Azmi said...

nak sket ?
nyum nyum .
laparlah plak ~ =.="

F.A. Azmi said...

OH AND HAPPY BiRTHDAY To YOU KAK INTAN :)

dak eina said...

nk skit bole?? btw happy besday sis!!

oda the miss Rrrr said...

hye sis;)
selamat hari tua..tp sis tetap nmpk awet2 muda gitu..sy ske baca blog sis sebab cam novel + blog yang kiut miut just like da owner..da lme folow blog ni tp segan nak komen..hehe;)

twinkle twinkle said...

happy befday kak intan ;D

ayu jazari said...

sis,bday i last 2 day p0n i bwat kek sdiri tau..b0san kn asik mkn kek kt kdai :)

ecahmiaishika said...

waahhhhh..rejn2~~pasni leh wat bisnes kek~~Hiii
mahu la ecah tempah

AnisSyaaa said...

alaah why resepi tu tkdpt nak tgk? Bole gimme saya link resepi tu?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13