Tuesday, December 14, 2010

.kenapa awak suka masuk belog saya?

.

Salam.

Mesti korang ada addicted dengan beberapa blog atau satu blog yang korang wajib masuk dan stalk dan baca dan usha setiap hari kan? Mesti ada something yang buat korang tertarik nak tengok dan lihat kan kan?

Macam I, errr rahsia.
Tett :-P

Tapi ada jugak yang masuk blog sebab benci. Sebab nak tau perkembangan mangkuk ayun tengkorak ayam tu kan kan? Tapi orang tua-tua cakap, jangan benci benci. Nanti lama-lama jadi sayang :-P Hah, cuak lah tu :P

So, kenapa korang suka masuk blog I?

Cuma ada soang tu je yang I tau kenapa
dia suka masuk blog I.

Errr sebab dia "suka" I.
HAHAHA

Larikkksss!

35 comments

fasha said...

hahah..i pon suka masok blog u...haha

ciktira said...

heee , suka masuk belog akak :)
besttt woooo <3

wahh ade peminat misteri yerr :)

Siti Safiyyah said...

sebab blog ni ade byk tutorial! pastu kan tuan punye belog pun sempoi gile..hehe, :D

Nurul chumel said...

I suka blog u.

teddyuna said...

yeah! larik.. larik,,

s.h.i.d.a said...

sy suke sbb best plus layout yg sedap mata memandang..pink color gituu..hehe..asal ade je entry beru tros klik..=)

♥-- emieysandra --♥ said...

sis sempoi!! ehehe..
bgus gak yg masuk blog kite sb bnci tu, diorg lg menaikkan smgt, bg emiey la..;)

nina suhaina said...

saya masuk sebab suka gak la. haha.

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahha!! ngada! grr grr..

p/s : hepy2 slalo.. =)

kembatolo™ said...

sebab nk tgk iklan.. bole trime tak? haha

♥●Dhia As-syifaa♥● said...

salam kak intan..bole mntak tlg visit blog saya x?? saya nk mntak tolongg....mcm na nk buang background coklat kt blkg post saya tu..nk bg tggal yg background kaler pink kat blkg tu jer..hope sgt kak intan dpt tlong..:(

nie url blog saya :

http://nurul-lavendervsmint.blogspot.com/

kalo kak dh tlong,mention jer kat shoutbox saya..thanx byk2..hope kak dpt tlong ekk...:)

hamzah ian said...

entah..

Heidi Shafiq said...

yekk.. nak muntah..!! intan perasan..!! tolong..!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya addicted gila ngan blog sis sbb tu ari2 terjah sini..muehehehe :p

alynn malynna said...

x tau nape nak sgt masuk blog sis...
walaupun x komen tp tiap2 ari masuk blog nie n bace entry.....sis ade ilmu pikat aty org kot...hehe

Ila Mhd Noor said...

i suke blog u sbb chomel. and post u sume best2. i slalu bace ape yg u post . tp xpenah nak comment. ntah nape ari ni rse nk comment. ape pn. blog u best ^___^

zati said...

sebab blog sys intan best, nak tau perkembangan sys melalui blog teheee tapi jadi silent readers je weeeee ;)

Nadzirah said...

haha... saya suke datang cini gak :)

♥CIK SHA♥ said...

sebab suke tengok intan..heee..sis suke baca entri intan..santai..best baca..^_^

Puteri Iqa Izyan said...

sbb suke bile sis intan cite psl chahcha. psl abg K. oppss..
hehehe

liyanaziz said...

sebab suka hati yana la nak suka blog akak.. hahahhaah.. tadelah, sebab blog akak segala macam ada.. perasaan sedih, lara, happy, bigor2, dll.. =)

enyheartsdiamond said...

dulu2 addict lah jugak kat certain2 blog.. lama-lama.. malas lah.. errrr.. saya takde benci sesiapa di arena blog ini.. org benci saya ada lah kot :')

Saybee said...

whoaaaaa~ spe tuhh yang "suka" dekatt u ? muehehehe . nie y nak kne msok blog nieh hari2 nieh , nak stalk diee ! :P

t e m b u m e said...

sebab blog sis best!
hehehehe
:)

nairaariaa said...

hmm..slalunye ade sesuatu yg buat kite nak tgk n trus nak tgk blog tu...keistimewaan msg2...hee~

norsakinah said...

sebab blog kak intan suweet

penoh warna . chewaaa (:

.::WaNiE::. said...

saja suka masuk nak baca hahaha

varsha said...

ermmm tatau lah napa suka masuk blog cik intan neh...

sbb best kot...kdg2 intan ni chomel..hikhik :)

bila baca rase cam dh kenal je dgn intan, tp sapalah kenal kita ni huhu... boleh kata intan ni ala-ala cam selebriti gitu!

♥NiniHartini♥ said...

i masuk pun sbb yg sama.. benci kt Intanurulfateha. sebab blog u cantik sampai mati dan buat i jeles. hahaha... no lah, sbb suka baca celoteh u yg jujur dan selamba tu.

- yUsziEka - said...

sy ske terjah bLog awk sbb:

1. bLog awak cantik
2. bLog awak menarik
3. bLog awak DabOOm

sng kata, cantik menarik tertarik blog ni mmg dabOOm. hehehe

cik helena said...

sebab kamu adik saya :P so kalau adik saya memang best macam kakak dia.

larik jugaklah.!hahahaah

SyahmiFikri said...

yea.. suka sebb minat.. hehee.. nice belog.. suka bc cra hidup kamu la.. mmg must read nye blog kalu open blog nie.. hahaa

-atiQah- said...

suka msk blog sis..
takde sbb..
tp sis ada aura kot..blog pun cntik..
hri2 mesti stalk blog sis.. :p

Myra Arshad (: said...

waaah. sis mesti la ramai secret admire :P

Cik Mary said...

sebab rajin update. hehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13