Thursday, December 16, 2010

.kontest blog terkemas

.

Salam.

Sumpah dah lapan tahun tak join contest. Bukan apa. Malas sebenarnya. Nanti mesti kalah. Tak sanggup nak terima kekalahan. Kui kui kui. Tapi hari ni macam nak join contest yang Fyka tagged. Thanks Fyka sebab tagged Sis mu yang comel ini :-P

Contest ni di anjurkan oleh Hanna & Fyza. Doang ni sekolah lagik. Blog doang confirm lah kemas kan? Err blog I ni layak di panggil kemas ke? =.= Hari tu ada Anonymous tulis kat chatbox cakap blog I serabut. Sampai hati. =.=


So, sekarang I nak tag The Gorgeous

Tak kira.
Korang kena buat jugak.
Keh keh keh.

WISH ME LUCK!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13