Sunday, December 5, 2010

.korang pernah rasa TERrindu dekat seseorang tak?

.

Salam.

Korang pernah tak rasa TERrindu dekat seseorang? Kikikiki :P Macam-macam lah I ni kan? TERsuka lah, TERrindu lahh.. Tak boleh ker suka betul betul, rindu betul betul. Ni boleh pulak TER TER. Hahaha.

Kalau cakap pasal family, haruslah kita wajib merindui mereka hari hari hari kan kan? Tapi I nak cakap pasal boipren. Yang ada boipren tu kan, kenapa lah degil sangat. Bila dia ada, tak hargai, buat bodoh jer dekat dia. Nanti bila dia tak ada, baru nak rindu rindu. Baru nak sibuk nangis nangis cakap, "Ayang rindu sangat dekat abang..." Cheh, kalau I jadik sang boipren, I sekeh je kepala gelpren I. Mengada sangat! :P

Errr I tak de boipren. Tapi I selalu rindu dekat dot dot itu. Kan best kalau dia pun rindu dekat I. Tapi I tau, dia dah tak ingat dekat I lagi. Tak pe lah. Kalau cakap pasal dia, memang takkan pernah habis pun. Hmm... Bila dengar lagu dekat blog sendiri, makin rindu pulak. Damn ah. Tak nak fikir. Tak nak! Tak nak! :'(

Mari lupakan episod sedih selama beberapa saat.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bila seseorang tu terlalu mengambil berat I sampai I kurus, ia pun boleh membuatkan kita rindu pada dia bila dia tak ada. Contohnya macam Abang K. Kikikiki :P Dah 2 hari tak dapat contact dia. Sob sob sob~ Patutnya dia dah sampai Singapore hari ni. Dia bilang sama I kelmarin, bila dia sampai perairan Johor jer, dia akan call I. Bila bangun tidur, first sekali mesti check handphone. Ada sms atau miss call ker tak. Tapi hampa. Sadis ok. :'( Maybe tak sampai lagi kot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ohh Abang K
Cepat lah balik Johor
T___T

Boleh tak I nak cakap I TERrindu dekat Abang K? Alaaa TER jer pun.. Bukan rindu betul betul. Hihihi. Larikkk*

15 comments

twinkle twinkle said...

alala,,akk ni rindu ckp jela rindu,,nk TER TER pulak hehe :P

ecadwinkyasha said...

alamak sist..ne wat I pun ikut TERrindu dengan budak tue.hehehe..

p/s: agak2 dy rindu I tak?..ngee~

cik helena said...

kite pon terindu kat ameer nih,,

hah!sapa ameerr?hahaha

mira.una said...

haha..
comel la sys..
terindu tercinta terkecewa
prkare byse bg mira :( tp mira xkesah da
haha

nurayunni said...

rindu kt someone..huhu

missAtiey said...

rindu ey? xpe..try kolling2 lagi k :)

mRa amira said...

sedang TERrindu lah ni >.<
same xtau nk kate cemana. tapi si die tau i suke die, so kdg2 dy komen kt blog. haha. ktorg cover2 je lah. :)

Cacha said...

eh nama sama. boleh pulak jalan2 terjumpa.
hye chacha.
im cacha.

liyanaziz said...

eleh... ter ke memang rindu.. kikikikikiki

yaya said...

HAHA. Kalau rindu bebetul pun tak salah kan? ;)

kasihkuamiera said...

nakal okay intan...im hepi for u

AM SYA said...

mule2 rendu..lame2 sayang...

nanti?tettttt!!!

suffer8zine said...

boleh pulak ter :P

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Ini Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

syafiQakarim said...

awww..phewit..
romantis. ala..nnati abg k call la tu
=D suke btl tgk sis rindu kat Abg K.

CERITA LEBAT said...

datuk k la style..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13