Thursday, December 16, 2010

.lemak yang terkumpul di pipi

.

3 bulan yang lepas.

Cengkung. Kering. Kurus. Badan tak boleh blah. Mata lagik lah. Dah macam mata hantu. Sembab. Lebam. Eye bag dah teruk gila. =.= Dahsyat kan? Bila tengok balik gambar ni, tak rasa macam gambar I. Ntah gambar minah mana ntah. Kalau tengok malam malam mesti tak leh tidur. Mengalahkan Hantu Kak Limah Balik Rumah. Kah kah kah.

Sekarang.

Comel, cantik, menawan, ayu, jelita. Ok tipu. Berdosa betul kalau menipu kan kan? HAHA. Masih orang yang sama tapi ada beza sikit. Yang sama, tetap eye bag. Tsk..camne nak ilangkan ek? T__T

Tapi muka I agak bahagia. Nampak lemak lemak yang telah berkumpul di pipi. Oh myyy... Macamana nak kurangkan lemak di pipi ek? T___T

Dulu meroyan. Suruh makan tak nak. Bila makan pun, kalau susah hati, badan memang takkan naik. Makan lah supplement macamana pun, tetap di takuk lama. Jeans size 25 pun bila pakai, longgar... =.=

Sekarang hati senang, makan pun banyak. Dengan harapan berat akan naik mendadak. 3 bulan yang lepas, 34 kg. Tapi sebelum sebelum ni, berat badan I 37-38 kg. Itu kira normal lah pada I. He he. Harap harap, sebelum naik sem baru nanti, berat I jadi 40 kg. Wish me luck! Hoyeah hoyeahh!

Tapi cuak jugak kalau cuma naik dekat pipi.

Huwaaaa
T___________T

24 comments

Woofer Storm said...

lemak kat pipi tkpe,jgn lemak kat perut jeee...heheee grau je^^

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

amik sikit la berat sumi kalau mcmtu.. sumi nk kurangkan nih ^^

♥-- emieysandra --♥ said...

sis..sgt ringan itu 34, cpt2 lumba ng emiey, kita cpai 45..ehehe :D

✿ CikCimi said...

nak naek 40 kg?
nk kejar berat kite ke?
:P

Is said...

kurus gila dulu.
macam baru lepas kena kemoterapi.
sekarang nampak montel.

nina suhaina said...

haha..abeslahh..tolak2 la lemak kat pi tu pi kat leher lak.

Imzainieyzulkipli said...

xnmpk tembam pun....heheheh

adrinaqamarina said...

ouh yeayh! sis cepat kumpul lemak3, distribute serata tempat jugak~~~

suffer8zine said...

hekkk lemak naik pipi :P

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Fyka said...

weee berat fyka 40kg...

Saybee said...

eiyshhh , x nmpak pape ponn kat pipi HHA

mira.una said...

meyh amek lemak mira sikit..
sharing is caring kan? haha

nanie said...

sis,guna loreal..
confirm kurang eye bag

mier@merr said...

wah...semoga berjaya dpt 40kg...

ai klu turun kt muka dlu..tp klu naik kt peha dlu,..jem tol la..

Cik Tqah said...

meh kite change lemak nak??

enyheartsdiamond said...

lemak kat pp lah comel babe.. kalau taknak, kasi i :D

SyahmiFikri said...

best ker tembamm.. wowww....
nak kurus laa.. hahaha

taz said...

Lemak kat pipi comel la sis :D

Rara Nasiha said...

eyeback. dah cuba garnier pun still the same. tension betul.

miss cloudy said...

salam singgah..

FYY said...

ahha . i've the same problemo too .
misi menaikkan berat badan . hehe (:

cik nur said...

hurm tak per kalo pipi naik comel ja :)

cik nur said...

hurm tak per kalo pipi naik comel ja :)

~cik tiram~ said...

lemak kat pp takpe....comel...hee..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13