Friday, December 31, 2010

.loan PTPTN UiTM dah masuk

.

Salam.

Pagi pagi lagi dah dapat sms dari Bank Islam. Loan dah masuk. Alhamdulillah. Lepas tu I terus check Bank Islam Online Banking untuk mengesahkan berita tu. Dan berita tuh memang SAH. Ini bukan cobaan ok! :-P

Selamat ber-shopping wahai rakan rakanku dari UiTM Bandaraya Melaka. Siapa yang selalu sms I tanya, "Intan, loan dah masuk ke belum..." so hari ni korang boleh lah pergi beratur dekat ATM k. Huhuhu.

I tak de lah happy sangat sebab duit loan I, macam biasa, semuanya kasik mama simpan. SEBAB APA? SEBAB I NI BOROS YANG TERAMAT. Sehari jer, dah boleh habis duit tuh semua. Kah kah kah. So better I suruh mama manage dan mama kasik I duit setiap minggu macam selalu. Tak payah I fikir fikir duit loan dah tinggal sikit ker hape. Tapi selalu nya, I guna duit mama terlebey. Keh keh keh :-P

Berbelanja lah dengan berhemah yer.

Ok, bai.
I nak sambung tidur :-P

13 comments

Encik Tikus said...

huyooo, eh eh baguslah bagi mama simpan, good girl, keh keh

saidatul_syamin said...

u dak uitm bndrya melaka gak ke ?
wow, br jumpe sorg blogger kampus same
nice to knoe u ;)

ciktira said...

phewwwittt dah masuk ea kak ?
heee . wah wah selamat bershoppinggg :)

zana ahmad said...

weee....
wah...
happy semedang...
untung dpt mama gitu...:D

ikha said...

jom gi shopping..kan tgh year end sale..hehe :D

syafiQakarim said...

manabung la sis =.=
kan dah nak kawen.hee

Syazwana said...

intan ,
macam mana kita nak aktifkan sms kalau ada duit masuk?

✿ CikCimi said...

ptptn itu ape?
:P

mengenaldiri said...

hehe
same la kite
duit kite sume ibu pegang
monthly ibu bank in kan
sbb kite ni agak boros
^_^

cikpia said...

bila nak belanja................???

cena_sarina said...

wah bestyer..utm pulak ble nak masuk ni..hehhe

chenta said...

boleh belanje i!!hehehe

liyanaziz said...

huchooo, dah masuk ka??? selamat tak check tadi.. kalau x memang habis la.. kikikiki.. nak pergi carik printer!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13