Monday, December 20, 2010

.main gabung gabung nama

.

Salam.

Dulu kan, masa kecik kecik, masa zaman kanak-kanak, suka main main kan? Bila kapel pun main-main. Masa zaman sekolah, ada boipren. Lepas tu suka main gabung gabung nama. HAHA. Lawak bila ingat balik =.=

Lepas tu kan, dah siap pilih nama bakal anak bagai~ Haha. Antara nama yang terpilih adalah, jeng jeng jeng~~ Mimi Melyssa, Nini Najeeha dan Cici Cherylia. Jangan tanya kenapa. I pun tak tauuu~ Wuuuu~~

Bila fikir balik, ntah mana ghaib pakwe zaman sekolah dulu. Kapel pun main-main. Seronok bila ingat balik. Tapi sekarang, pakwe pun takde. Lagi lah takde nak main gabung gabung nama bagai. Ohh sangat sadis.. T__T

Korang dulu masa kecik kecik macamana?
Eleh, mesti sama kan kan kan? :P

21 comments

Fyka said...

hahahahaha mmg sama kak..
nama anak yg letak tu kemain vouge kedebas bagai...

sri juju said...

same2 . rndu zmn ituu :'(

Syazwana said...

same same
kelakar gila bila ingat balik
kikiki

suffer8zine said...

heheh dulu2 ade la buat

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

[z@ck] said...

ngahahaha..sama!

adrinaqamarina said...

rina maen gabung nama, sebab tu jadi adrina.

sebab nama dye tet~!

tapi ade la AD nye

♥-- emieysandra --♥ said...

sis, sy dulu kureng bab kapel2 ni..
kwn2..gosip2 je tahu..konon2 pgg ayt single is better, tp skg..hambik..kapel mapelous..huhu :D

♥TanpaNama♥ said...

nini najeeha xpe, jgn 'nini hartini'. haha.. nama gabungan ms couple adlh 'haris' ..dia yg bg nama ni. aduii gara2 nama ni, i xmo letak anak guna nama ni. Tak sukeeee :(

Puteri Iqa Izyan said...

bkn zmn kecik je sis.

dah besau2 ni pun buat jugak..hehehe

iEra NaDiRa said...

Cici Cherylia? Ahaaaa nama tu comel !! ^___^

echah mashuri said...

hhaha...dulu2 mmg macam tuh.hahha...suka teringat hal tuh..hahaah

lynn said...

hai hai hai . heeee . kite nak copy doa dkat bwah pic intan tu bolehh kan , kan , kan ?

liyanaziz said...

yana nak letak sesuci ramadan & semulia syawal tapi dia x nak.. hahahhaha.. dia cakap macam x kena.. kikiki.
wah, nama hebat.. cici..hekhekhekhek

Myra Arshad (: said...

haha. same la sis oi. dulu mra maen gabung2 nama. tapi yg best bukan nya kapel pun, maen suka - suka yer. alaaahai, mau gelak guling2 jugak teringat zaman tu. hehehe

mira.una said...

err
mira ny kategori da besa ke?
haha

cikpepel said...

halamak..cane leh same neh..

wa kaljis said...

Sengih2 baca entry ni hehehe... Sengih ada makna... hehehe...

A.D.A.M. said...

Hehe. Lawak2. Rasa cm bodo2 je dulu.

enyheartsdiamond said...

nak letak nama-nama bunga kalau perempuan ;)

cik helena said...

nak letak nama kirana kalau perempuan :)

Saybee said...

budakk kecikk mmang ske gabongg name ek ? HHA * ketawekann dri sendirii ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13