Saturday, December 11, 2010

.mood kelaut

.

Salam.

Damn ah. Baru lepas letak telefon. Dan nangis lagik. Bongok ah I neh. Asal lah lembek sangat. Benci benci benci! Malas lah fikir. Buat pe nak nangis untuk orang yang tak sepatutnya. Kan? Buang karan jer. :-P

Mood kelaut
Tak semestinya mood kelaut maknanya I kena sedih kan? Mood-ke-laut. Ha, faham tak? Maknanya I rindu orang yang dekat laut. Lalalala~ Tadi petang I happy gila pork. Sebab Super K dapat online internet! Yeeeeeehaaa~ So, penuh jugak lah wall FB I dia komen komen. Dah lama tak dapat komen dari dia since dia pergi belayar.

And tadi dapat gayut dengan dia jugak sebab dia dah dekat port Singapore! Tapi tak payah seronok sangat sebab sekarang ni dia dah on the way pergi Jakarta =.= Pukul 12 am tadi kot kapal dia gerak. Baru kejap ni I try sms dia. Dan delivered! Maybe dia tak jauh dari perairan Johor kot. Tapi lepas ni, 2-3 hari lah tak dapat contact. Macam selalu. T__T

Oh yer. Tadi masa Super K online, dia baca SEMUA ENTRY pasal dia dalam blog ni. Ok. fine. I memang malu gila pork ok. Dia memang tau I ada tulis pasal dia. Tapi I cakap I main-main jer tulis macam tu. Dah lah I panggil dia Super K. =.= I tak sangka lah dia pergi khatam baca semua entry tu. Teheee~

To be honest, I memang suka dekat Super K. Adik beradik dia pun baik dengan I. Hihi. Kami dalam proses mengenali hati masing masing. InsyaAllah kalau ada jodoh, nanti I kasik kad jemputan pada korang k :-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah dah tuh Intan. Tak payah nak berangan. Tersedak Super K atas kapal tu. Teehehee~ Tapi tadi kan, I rasa Super K macam kecik ati lah dengan I. Sebab I cakap, I main main tulis entry tu. Kan I ada cakap, I rindu, I sayang dia segala bagai tu kan.. Tapi dia ingat, I main main cakap macamtu padahal memang betul pun I sayang dan rindu dia. :-)

Tiba tiba teringat dekat dia. Sekarang dah pukul 4 am. Biasanya kalau handphone dia ada coverage, dia akan sms I lepas dia habis kerja. Dia kerja 12-4. Kalau I tak tidur lagi, I akan reply. Semalam pun tak sms dengan dia. Sebab I tidur awal. Birthday girl mana boleh tidur lambat! :P

Hmm...tak salah kan nak sayang dan rindu orang yang baik dengan kita? Tak kira lah sebagai abang, kekasih atau kawan.

Abang! Balik cepat!
Tak sabar nak dating dengan abang :P

Semoga selamat sampai ke Jakarta
Aminnn~~
:-)

10 comments

Shey Hemsem said...

hahaha , senyum lebar sampai telinga sis , saya nampak ! :D

Miss Lemon said...

abg k (blh join panggil abg K x? hihi)

cpt2 pinang kak intan!
ngehehe :p

suffer8zine said...

mood : ke parit :P

Terkini : 10 Kereta Termahal Di Dunia Tahun 2010 | Rumah Berbentuk Telur

HafizRahman.com said...

lalalalla....happynya dia=)

Heidi Shafiq said...

ah.. nak terberak i bace.. :P

nina suhaina said...

haha..semoga super K selamat sampai jakarta..
nak pergi johor la makan nasi minyak kalo macam ni. haha..

ANATI SOKI said...

ehehe.. comel je.. :)

✿ CikCimi said...

auww~ dlm hati ade bunge.
:P

cikpia said...

nie happy lama2 ka happy dua minit nanges dua bulan.....??

Nad said...

nad doakan yg terbaik buat sis.

insyaallah bhgia n hepi slalu. :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13