Thursday, December 9, 2010

.nikmat kena peluk dengan Super K!

.

Salam.

"Angah.. nanti tolong mama iron baju ek"

"Haaa..nanti angah iron lahh"

"Mama nak pergi mesyuarat kul 1 nanti"

*Bangun tidur dengan sangat tak ikhlas*

Huhuhu. Bangun pagi, bukak mata. Oh sejuknya. Sini hujan. Rasa nak tidur balik. Tapi dah lewat. Kang rezeki tak masuk. Bila keluar bilik, tengok depan TV. EH, mana Super Chacha? Takkan kena kidnap. Biasanya pagi pagi lagi dia dah ketuk pintu bilik I. Dan biasanya pagi pagi buta dia dah memekak tengok kartun kat Disney Playhouse #613 tuh.

Pastu mama cakap, Super Chacha pergi Taska. Sebab dia nak masuk pertandingan. 18hb disember ni majlis konvokesyen taska dia. Huhuhu. Lawak pulak bila tengok adik I sorang tuh dah nak konvo. HAHAHA.

Malam tadi, I melayan tengok kartun dengan dia. Bila dah busan, I pun masuk bilik. Start online. Then dia pun ikut jugak. Eii sibuk jer. Siap bawak biskut pulak tuh. =.=

Angah,
Chacha suka biskut ni.
Sedap.. Hangus..

HAHAHAHA
Bukan hangus lah.
Rangup!

Oh maaf.
.
.
.
.
.
Chacha ni asek makan biskut jer.
Sepah lah bilik Angah nanti.

Chacha tak makan tadi.
Perut Chacha sosong.

Kosong lah!
HAHAHA..

Oh maaf.
.
.
.
.
.

Angah nak pinjam skuter Chacha boleh?

Bole, Angah kecik.
Yeop tak boleh.
Yeop besar.

(I pun main skuter dia kejap huhuhu)

Angah, skuter Chacha dah abes batteri.
Macamana Chacha nak balik istana?
Chacha kan permaisuri.

Adik aku prasan permaisuri lah pulak
=.="

Serius, rasa geram sangat dengan ayat dia. Lately ni suka peluk cium dia. Dia pun suka peluk peluk peluk I skng. Best. Dah lama tak feeling kene peluk. Bhahaha~

Larikkk!

12 comments

cik aryu said...

oh maaf

suka treadmark chaha ne..

::cikjuju::◕‿◕ said...

chacha!!please jgn wat lawak..penat gelak..heheh..

Fyka said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tajok xde kena mngena je kan..hehe

cik nur said...

best kan jadi budak2
boleh feeling2 jadi permaisuri hehehe

HonEyBuNNy said...

comeiiinya chacha....

liyanaziz said...

yana anak last! x de adik sebab yana la adik.. kikikikiki.. budak2 kecik kadang2 ayat dpa unpredictable..

fiq said...

comel nyer permaisuri chacha =)

Oshin jamel said...

cutenye super cacha nie...hehehhe!!!!
skeeee!!!!!!!

twinkle twinkle said...

ahha bestnya adik cm tu :D

enyheartsdiamond said...

hahahaa.. chacha ley geng eny.. eny pun permaisuri :D

ainakhani said...

amboi . suka ya dia main dengan adik.

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha...berangan jadi permaisuri tuh :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13