Monday, December 27, 2010

.ombak jahat VS ombak rindu

.

Ombak Jahat VS Ombak Rindu
Agak agak siapa menang?
Ombak jahat ni ganas. Sesiapa pun susah nak lawan. Kita hanya terpaksa akur. Tapi ombak jahat yang kuat menghempas ke pantai membawa mesej kerinduan yang sangat kuat dari pelaut-pelaut yang merindui kekasih tersayang. Setia dan berubah menjadi ombak rindu... Jangan kita mengeluh dengan ombak jahat :-)

Ombak rindu??? Cuba tengok ombak tu. Bunyi yang sangat kuat dan setia menghempas ke pantai. Seolah-olah membawa mesej kerinduan dari sang perantau yang kita tak tau macam mana nasib dia kat tengah laut sana. Setia dan sentiasa rindu tanpa jemu. Nice la ombak rindu.

Super K

16 comments

♥yaya budak suka embun♥ said...

ehemm33
macam ada terbaca la mende ni kat fb td
hahahaha ;p

mira.una said...

ong bak cite thailand lagi kuat..haha

syafiQakarim said...

wee..lama tak dtg sini.
holiday kat lumut jap.haha.
aww..makin hari makin bahagia.
rahsia..???

A.D.A.M. said...

oh, ombak sgt sweet. :)

amy said...

sweetnyaa kak intan! :)

dandelion kiss said...

ombak jahat tu yang macam kita buat ombak masa hari sukan sekolah tu ke (bersorak!)

ombak rindu? macam tajuk novel fauziah ashari.

apa den merepek ni?

farra aidah said...

ombak rindu la menang...heeeee~

liyanaziz said...

ombak jahat vs ombak rindu,, ombak jahat la memang.. heheheheheheh

Putree Nasuha said...

eh eh, da tuka name ek? Intan Nur Irfan. sweetnyea (;

Jard The Great said...

harap super K lah orgnya. =)

Khairul Antasha said...

amboi2 adik..main ombak2 skang ek.. :P

semoga bahgia selalu yeee... :)

Diba Chan said...

lawa

♥CIK SHA♥ said...

sape Irfan??hohoh..intan makin berisi..comel2!!

Fyqa Othman said...

sis chumel la.
berombak2 lagik.. hehe
moga happy selalu yerk.

░♥si lampu neon♥░ said...

AMBOII DAH BER-SUPER K DAH =) HHIHI

KizZ said...

Hehe...ombak tu tak jahat..dia nakal cket je..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13