Tuesday, December 28, 2010

.saya dah lama maafkan awak, saya tak pernah berdendam. tapi...........

.


I don't know what to do.
I just don't know...


What should I do?


I need to be alone.
Please don't disturb me.
Please....... :'(


BLOGGING ON HALT.

90 comments

Admiral Hafiz said...

dilemma la ni eh...



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

::cikjuju::◕‿◕ said...

kita doa kan smoga sis intan wat pilihan tepat oke...huhu...

Anonymous said...

sabar eh kak intan. byk2 buat solat istikarah. :)

Jard The Great said...

suka lagu kat blog neh. boleh dikatakan hari2 aku buka sbb nk dgr lagu.

eh jap. ku baca gak. moga nur buat pilihan yg tepat =)

NuSaNa NoSa 91 said...

jgn pening2 memilih kak intan.. ikot je flow.. dan ikot kata hati kecil.. ^_^

dak eina said...

eina da bace.. sedihnya.

.::WaNiE::. said...

Dear,

be strong.

untuk bahagia, bukan senang buat pilihan

pilih baik2.

::hug::

amy said...

kak intan, be strong k :)decide keputusan y betul for yr future..

mira.una said...

sadisnyee sys !

cikpepel said...

hati masih ada dia kan?

Syazwana said...

intan i nak komen panjang2.i paksa u baca.kikiki.

kalau u rasa hairi terbaik buat u u boleh bagi peluang kedua buat dia.sebab semua org pernah buat silap.as long as dia dh menyesal and janji nak jadi lebih baik tak salah u bagi dia peluang tuh.i ada sorang kawan.bercinta daripada lepas spm.dia ngan bf dia selalu juga bergaduh sebab bf dia agak playboy.sampai satu tahap they break for the real break and 6 bulan kawan i frust.tapi lepas tuh bf dia datang balik menyesal and nak tebus kesilapan.and now they all baru je bertunang sabtu lepas :)

tapi kalau u rasa abg k yan terbaik yang boleh jaga u tak salah u pon bagi peluang kat dia kan.dia pon baik pe.selalu nasihat u.like a brother but kalau jadi suami mesti soleh.kikiki.tapi i rasa u tak patot kesian orang lain.u patot kesian diri sendiri.u berhak pilih yg terbaik kan.sebab tu masa depan u.

u mintak lah petunjuk banyak2.mungkin ada org lain kat luar lagi baik untuk u.mungkin jodoh u belom sampai lagi.sape tau kan.tuhan nak uji u dulu dengan hairi or abg k and after that tuhan bagi u yang lagi baik dari dua-dua tuh. :)

so u tak boley putus asa.kene selalu doa k.i doakan u jumpa yang terbaik untuk u.

oh before i lupa i ada lagi sorang kawan.dia kapel dengan sorang mamat ni.tiba2 mamat tuh prektikal kat oversea and jumpa orang lain.frust kawan i ni.tapi bila kawan i dah keje dia bos tempat dia keje tu (belom tua lagi) suka kat dia and dorang dah nak kawin dah.see.

eh panjang pulak i bebel. :p u kene berusaha.chaiyok!! :D

ladolce khairina said...

kak intan..chaiyok!!
jgn sedey2 lg...
tske ur time ye akak cayam

nanie said...

sis,jgn sedih..:(

farra aidah said...

dear..buat solat istihoroh byk3 ek..takmo sedih2 kamu kan kuat mcm tiger :")

Saybee said...

alalalala , beratnyee dugaan sis . buat plihann betul2 ye kali nieh dear :) be strongg !

ayu aziz said...

choose wisely dear..
i was on ur place b4..
chill k..
make a decision when u really sure bout it,not bcoz u need a decision..
got my point??
u r a brilliant gurl u'll be ok.. =)
tc..

xoxo

♥yaya budak suka embun♥ said...

sabar sis...

ainul mardziah said...

sis,da baca da blog bro tu.sis mesti nanges kan?jgnla..t xcomel t..super K da nak blik tu..
tp kan sis ..i can feel that he really regret for what he has done to u.but maybe its too late kan?tp hati sis xsiapa yg tahu.biar sape pun yg sis pilih,asalkan org tu xkan buat sis nanges dah..xkan wat sis sllu saket2 dah..harap orang tu dapat bahagiakan sis selalu...amin...

SIELA MIKAIE said...

sedih tetibe
sebab cerita sis same macam cerita saya

tapi saya bagi peluang pada dia sebab saya akan lagi sedih tnpa dia

and alhamdulillah peluang yang saya bagi, dia sngt2 menghargainya..

tp sis, ikut kata hati u oke...
u dh menang sebab takde siapa yang boleh ambil alih tmpat u dlm hati bro...

chenta said...

tak tahu la nak ckp ape..

tapi memang sedey baca entry bro hairi tu...

cik hana said...

sbarla ea sis intan..:) ujian Allah ni.. mnx petunjuk dr Allah, insyaAllah..everything will be just fine..:)

LORD ZARA 札拉 said...

Be strong sayang~

B strong~

Wana De'Amor said...

spend my tears here....=( x sangka mimpi indah sy hanya tipu semata2..saya mahu kamu dan dia hepy mcm dlm mimpi sy...bersama berdua gelakkan sy yg takut tempat tinggi~ mau kamu dgn dia...tapi...super k...tak tahu lah dear...sabar ye~

ULtradya said...

i pray for ur happiness........amin..

BaBy^rOse said...

adeh intan..complicated nye..tu la, len kali jd cm aku kan senang..xpyh wat pape decision, hik2.. hurm, pape pun, pilih la yg terbaek ye intan sygs!aku suke bl tgk ko hepy..ko kan da hepy da skng ni..so go on jela..hope ko dpt wt plhan yg btl :)
ol d besh intan!tanam azam br utk thn br n sem br ni :)

Liya Laa said...

I think SupeR K is super hot just now. pilih jela super K. nanti ad entry sweet lagi kan. hehe

..DaK KeCiK.. said...

Sayang,situasi u sama ngan i..:(

mysara said...

aik! nape ni kak?

Erin said...

mm..berdoa lah mohon petunjuk dari NYA..
i.allah, pasti akan diberikan jawapan. :)

enyheartsdiamond said...

jangan lalui jalan yang pernah dilalui :|

emieysandra said...

moge sis kuat.

Rara Nasiha said...

dear, kenapa ni? nampak macam ada masalah besar je. be strong oke. and kalau u rasa pilihan tu terbaik, just go for it. :)

syafiQakarim said...

alahai sis =(
kenapa kah..cool tau

FarhanaFabulous said...

jom exchange banner...

Cahaya Kehidupan said...

huhu....cahaya sentiasa doakan terbaik buat intan,buatlah solat istikharah,minta petunjuk Allah,insyaAllah intan akan dapat jawapannya,Hanya DIA je yang tahu apa yang terbaik buat Intan...once u dah buat decision,u tak boleh menyesal...fikirkanlah baik2 k intan..i akan sentiasa support u..

Actually i terharu baca entry dari hairi buat u n kawan2 u,memang dia dah benar2 insaf atas perbuatan dia tinggalkan u,i tak sokong mana2..just i nak beritahu 1,u buatlah solat istikharah..insyaAllah u will get the best decision from Allah...

ramai orang sayang u,u kena ingat tu...^__^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

I nak u dgn hairi :)

Anonymous said...

sis pilih lah yg terbaik
bg kite supek k ngn die 2 ok

nuyuEna said...

nanti kaka mintak petunjuk dr DIA k..
be strong..:)

the polaris said...

sis, u r strong enuff to face ol dis thing..klu dlu sis jato sis bole slow2 bgun, skunk nih mst sis bole..sis da steady, so, think wisely.. u kuat! sbb Allah xkan uji hambanya dengan sesuatu yg hambanya xbole bwk..sis bole bwk dugaan nih sbb tuh sis di uji.ngis xmksud lemah.. :)

Syazwana said...

intan.
u kene baca ni.
seriously.
mungkin boleh buat desicion betul?


http://pukul4pagi.blogspot.com/2010/09/entry-khas-utk-chenta.html

syafiQakarim said...

baru td ex msg.yg 5 thn kapel tu.
dia kata "dulu aku tinggal kau,tapi sekarang aku dah rasa pe kau rasa"
mmg syg dia...tp iqa tgh nak serious
dengan someone..sis,
kalau sis jd iqa.sis nak buat apa?
hmmm...
jawapan yg sis nak bg iqa,samalah
jawapan yg iqa nak bg sis.tc tau.

Sophia Rani said...

Dia sedang menguji... do the best choice okey.. :)

nina suhaina said...

sabar okeh *hug*

mohdhairihassan said...

as long as you're happy,
thats the only thing that matters me....

Lovely Emy said...

babe, u knw my story aitee.? u take care, be wise, cos i knw ur wise, love yah.!!!

p.s: bila dorg mmg dah betol2 myesal dorg mmg betol2 syg. kita xtipu. heeee~~

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

hukhuk T__T

intanurulfateha said...

@::cikjuju::◕‿◕

tenks juju :)

intanurulfateha said...

@Anonymous

tq anon :)

intanurulfateha said...

@Jard The Great

tenks jard :)

intanurulfateha said...

@NuSaNa NoSa 91

tq keen :)

intanurulfateha said...

@dak eina

hmmm me too :(

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

tenks kakak <3

intanurulfateha said...

@amy

tenks syg~~

intanurulfateha said...

@mira.una

hmm :'(

intanurulfateha said...

@cikpepel

tp da tgl separuh :(

intanurulfateha said...

@Syazwana

tenks syg~
suke komen u :)

intanurulfateha said...

@ladolce khairina

tenks dik~ ;)

intanurulfateha said...

@nanie

hm tq nani~

intanurulfateha said...

@farra aidah

hihihi kuat mcm akak jgk! <3

intanurulfateha said...

@Saybee

tq syg~

intanurulfateha said...

@ayu aziz

tenks ayu :)

intanurulfateha said...

@♥yaya budak suka embun♥

tenks yaya~

intanurulfateha said...

@ainul mardziah

msti la nanges :(

intanurulfateha said...

@SIELA MIKAIE

:) sis tau
tenks siela

intanurulfateha said...

@chenta

hm :'(

intanurulfateha said...

@cik hana

tq hana~

intanurulfateha said...

@LORD ZARA 札拉

tenks zara ;)

intanurulfateha said...

@Wana De'Amor

cmne leh mmpi i ni? :P

i syg super k :'(

intanurulfateha said...

@ULtradya

tq dear ;)

intanurulfateha said...

@BaBy^rOse

aku harap aku bole move on ros :)

intanurulfateha said...

@Liya Laa

:) i oso think so :P

intanurulfateha said...

@..DaK KeCiK..

pity u~ :(

intanurulfateha said...

@mysara

lil bit prob :(

intanurulfateha said...

@Erin

tenks erin :)

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

enyyy
need ur hugsssssss and TG's too~

intanurulfateha said...

@emieysandra

insyaAllah~

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

tennks dear~

intanurulfateha said...

@syafiQakarim

tenks iqa~~

intanurulfateha said...

@FarhanaFabulous

hmm ok

intanurulfateha said...

@Cahaya Kehidupan

i takut 1day die buat balik
tu je :(

intanurulfateha said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

:)

intanurulfateha said...

@Anonymous

tq~~
ok~ :)

intanurulfateha said...

@nuyuEna

tenks dear
insyaAllah~

intanurulfateha said...

@the polaris

yeah
i think im strong enuff now :)

intanurulfateha said...

@Syazwana

i dah bce
soo sweet kn entry kwn u tu :)

intanurulfateha said...

@syafiQakarim

sis rse mcm nk be fren with both of them je :(
biar la sis mengalah :(

intanurulfateha said...

@Sophia Rani

tenks dear~

intanurulfateha said...

@nina suhaina

tenks nina <3

intanurulfateha said...

@mohdhairihassan

:) tenks
hope u understand my feelings

intanurulfateha said...

@Lovely Emy

tp kalau die buat balik cmne emy??? :(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13