Wednesday, December 8, 2010

.saya suka tengok dia jeles, comel betul! :-P | Di manakah Special/Super K?

.

Salam.

Kadang-kadang, bila kita marah pun, tak semua orang takut. Kadang-kadang, mereka suka tengok kita marah. Salah satu sebab, mungkin muka atau perangai kita comel. Comel gila kot. I tak cakap tentang diri sendiri tapi tentang orang lain. Hehe. Ok diam.

Lebih kurang 24 jam I tak cerita pasal Abang K. Ada yang rindu dia tak? Kalau rindu, sila angkat tangan. Eh, kenapa I angkat tangan ek? Kikikikikiki. :P Mari kita bercerita tentang Super K yang di rindui.

Google K, keluar ni.
Special lah sangat uhuhuhu

Semalam petang, lepas Abang K habis kerja, dia ada meset dengan I. Meset meset lepas tu senyap. Aik, tidur ker pakcik ni. So I biar jer lah kan. Sebab before tuh dia cakap penat, letih, kerja banyak. Tak sabar nak balik darat, nak jumpa I. Hehe.

Then bila malam pun senyap lagik. So tak pe lagi. Abang K punya shift kerja dekat kapal tu 12 tengahari sampai 4 petang then 12 tengahmalam sampai 4 pagi. Waktu lain biasanya dia habiskan dengan aktiviti tidur jer. Tak pun dia main lah futsal ker, pergi gym ker, karok ker sebab kapal dia dah provide benda tu semua.

Tapi yang I peliknya, sampai pukul 12 malam pun dia tak meset I. Aik, I buat salah ker? Setahu I, I budak baik. Mana pernah buat salah. :P Lately ni dia memang kerap meset dengan I. Biasa lah, I kan "adik" yang baik dan comel dan manja dan gedik dan menawan hati dia. :P

Lepas tuh pukul 1 lebih I gayut tepon dengan ehem ehem uhuk uhuk I sampai pukul 230 pagi. Kepala dah pening gila pork. Tak boleh tidur. Makan panadol sedozen then tweet tweet dulu dengan skandal di twitter. Tengok tengok jam dah pukul 4 pagi. Eh, patutnya Abang K dah balik kerja. Kenapa tak meset I lagik.

I pun meset lah dia sebelum I nak tidur. Bagi ayat sedih sikit. I kan pelakon pembantu drama swasta terbaik. Kuikuikui.

Kenapa abang tak meset kita? Kita ada buat salah ke? Sorry kalau kita buat salah. Hukhuk. Sorry kalau kita kacau abang selama ni. Gudnyte. Salam.

Dia memang tak call sebab line kat Singapore tu sangat teruk. Ada banyak kapal tengah queue nak masuk port. Kapal dia pun boleh masuk port lepas 4 hari queue (khamis ni). So, maybe ada momentum pelanggaran antara line telefon di situ :P

Lama-lama tu I pun terlelap... Zzzz... Bila bangun pagi, dapat meset dari number pelik. Bukak dan baca dan suka dan senyum dan terus ketawa terguling guling di atas katil. Dan fuuhh, nasib baik tak jatuh :P

Intanku sayang... Kredit abang habis. Minta maaf sangat sangat. Abang guna nombor kawan ni. Atas kapal takde kedai top-up. Tak mau marah marah. Gudnyte.

Lawak tak? I rasa lawak gila yang part kedai topup tuh. Hihihi. Comel kan? I tau lah, mana ada kedai topup atas kapal tu. Tak yah lah nak explain. :P Panjang lagi sebenarnya meset dia. Malas pulak nak taip semula. :P

I tak tau lah asal I suka gelak. Kadang kadang benda tu simple je kot. Pihak sebelah sana serius, tapi pihak sebelah sini (diri I ler) boleh gelak gelak terguling guling.

Dan dalam dunia ni ada seorang manusia comel (bukan Abang K. Abang K kacak :P) yang selalu buat I gelak sampai nak nangis. Gila lah. Dia memang hebat. Dia selalu bagi I Pakej Lengkap. Gelak dalam tangisan. Tapi dia pun boleh buat I nangis berirama. Dahsyat kan?

Bila dia jeles kan, lagi comel tau.

SEBAB TU I SUKA DIA.
COMEL BETUL! :-)

20 comments

twinkle twinkle said...

EHHE gbr special k tu,,logo kelogs hehe

Farizfaiqaa said...

comellah kak intan ni :)

qilamahadi said...

im spreading my Love hereee
senyummm :D

nina suhaina said...

macam tau je sapa dak comel part last tu. hakhak.

Sasa Al-Sharif said...

apakah? skandal dengan datuk K?

Nurul chumel said...

sweet nye yunk!
nk tengok abg K secara live!

intanurulfateha said...

@twinkle twinkle

eh ye ke?
sis emn gugel je :P

intanurulfateha said...

@Farizfaiqaa

eh jgn ckp cmtu
malu lah :P

intanurulfateha said...

@qilamahadi

tenkiess! :)

intanurulfateha said...

@nina suhaina

diam diam diam :-P

intanurulfateha said...

@Sasa Al-Sharif

uishh mtk simpang!

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

asal u nk tgk die plak? :P

enyheartsdiamond said...

im happy when u r happy :DDD

suffer8zine said...

datuk k mana ni :P

Terkini : Rumah Berbentuk Telur

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

tenks
i nk tgk u hepi jgk! :)

intanurulfateha said...

@suffer8zine

abg k ler
bkn dato k :P

cik nur said...

tumpang senang hati bila tgk sis dah hepi :P

intanurulfateha said...

@cik nur

tq sygs~~ :)

Puteri Iqa Izyan said...

tiba2 rase comel jugak abg K nih. kem slm. hik hik hik.

intanurulfateha said...

@Puteri Iqa Izyan

insyaAllah :-)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13