Tuesday, December 7, 2010

.semua orang sayang chacha :-)

.

Salam.

Yeop..Yeop..
Chacha nak skuter warna biru.

Skuter tuh kecik lah.
Chacha dah besar.

Alaaa...Chacha nak skuter warna biruuuuuu
*nangis*

Mengada ngada betul si Chacha tuh. Dia pow adik I , Yeop (lelaki berbadan besar dalam gambar d atas) skuter mainan. Adik I tuh hari tuh kerja jadik Guru Sementara lepas graduation. So, bila dapat gaji, haruslah kena pow kan. Siapa suruh dapat gaji hujung tahun. HAHA.

Ni lah skuter biru yang dia nak. Padahal bukan skuter pun, basikal kot =.=. Dah lah kecik, Chacha nangis nangis nak benda neh. Basikal neh RM99. Dah lah kecik, mahal. Tak berbaloi. Basikal ni untuk budak umur 1-3 tahun. Chacha dah 4 tahun kot. =.=

Last last Yeop belikan skuter ni. Siap ada bateri. Tekan jer, dah boleh jalan. Harga RM300 + tapi ada diskaun, dapat RM260. I pun tak pernah dapat hadiah semahal ni. T__T

Umur I 17 tahun baru abah belikan I skuter VS125r untuk pergi sekolah dulu. Tapi Chacha, baru 4 tahun dah dapat motor sebijik. INI TIDAK ADIL! HAHAHA.

Tadi Yeop belikan I kasut ni. Mula-mula dia suruh I bayar semula dekat dia memandangkan cheque Nuffnang I dah dapat. Tapi lepas I berlakon drama swasta serta memberikan ayat ayat berunsur sedih, dia cakap, dia hadiahkan sempena birthday I tak lama lagi. Fuh..selamat duit I. Kuikuikui. Dah lama I aim kasut neh. Dapat jugak akhirnya. :') Thanks a lot Yeop! :P

Tadi dah celebrate birthday Chacha. Makan kek dengan KFC jer. Kat bawah ni ada video. Gambar time celebrate tadi ada dekat digital camera abah. Tapi abah bawak pergi balai pulak. Maklum lah, malam malam abah cakap banyak kes. Abah terus pergi kerja lepas celebrate tadi. Polis lah katakan. =.="

HAPPY BIRTHDAY CHACHA =)

We Love You.

22 comments

adib said...

waklu..haha

pinkroses said...

alalala...comeynya chacha...
jelez tgk owg ada adik..
eyta x da adik...huhuhu...

✿ CikCimi said...

she's so cute !
grrr !
gram nk cubit pp dy lagik.

:DD

The Nurul said...

"ops. maaf ye"

hahahahaha sebijik perangai anak buah i. ayat skema habis!

ahfat said...

hahaha, susah betul dia nak tiup lilin tu.

sayang chacha =)

cik aryu said...

comelnya suara chaca..

selamat hari lahir chaca :)

mira.una said...

haha..ade suare sys ke tu?
chacha comeel happy bday!

Cik Tqah said...

nak kasut jugak boley?

suffer8zine said...

fuhhh hadiah die

Terkini : 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

::cikjuju::◕‿◕ said...

happy bufday chacha!!!bnyak tol kek!!heh..

twinkle twinkle said...

waa comel la kek die ;D

J.M.R said...

aiks..takkan dgn kids 4thn pon nak jeles...:-p

dak eina said...

comel!! happy birthday chacha!!!

Syazwana said...

chacha sexy
kekekeke
:p

Puteri Iqa Izyan said...

haha.comel lah die :P

nina suhaina said...

haha..love chacha juga la.

Yayaa said...

pipi die. arghhh !! tempting. hahahaha

monica lok said...

mcm mana nak potong??

ohh maaf yaa..

comelnya suara chacha.. :)

liyanaziz said...

bestnya dapat abg/adik macam yeop! hahahahah

Rara said...

Yeop, meh sini jadi abang i hahahahahahhahaha T____________T

iRa~" said...

happy birthday chacha!
elok le tu sis dpt sandal je..
ira dengki kan sis!heee

Liya Laa said...

chaca. cute2.

happy birthday awww :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13