Monday, December 20, 2010

.Super K dan SMS

.

Salam.

I selalu main sms dengan Super K. Boleh katakan hari-hari. Tapi itupun kalau ada coverage dekat area port yang dia singgah. I reply sms dia dekat nombor maxis dia (cuma 1 sen setiap sms), tapi dia reply guna nombor Indonesia. Tak tau lah berapa rate. Dia tak nak cakap. Korang rasa mahal tak?

Kesian gak kat dia sebab kena pegang 2 handphone sekaligus bila nak sms dengan I. Sekarang dia dekat Merak, Indonesia, so boleh lah dia guling guling atas katil sambil sms. Kalau dekat Singapore aritu, dia terpaksa duduk dekat deck, sebab coverage tak elok sangat. Kalau hujan pun, hujan lah. Sian dia. Huhuhu.

Cuace tak elok. Kapal asyik delay jer. Patutnya dia gerak ke Singapore hari ni dan terus ke Port JB tu. Lepas tu, boleh lah dia naik darat dan cuti dan dating dengan I. Ehem ehem. :-P Tapi tak sure lagi sebab dia kata, bos dia tu pelik. Selalu nak tukar tukar plan =.='

Last sms kelmarin. Tapi tiba-tiba senyap. I ingat dia tidur. Tak pun credit habis sebab sebelum tu, dia cakap credit dia tinggal sikit. Tapi I tetap rasa dia macam marah I. Sebab...... Err..ada lah sebab nye... Serius, I rasa tak best...

"Abang, kalau abang baca blog kita ni, kita mintak maaf ek...
Cepat lah maafkan kita. Nanti kita nangis kang...."

Dia kata, kalau nampak pulau, mesti searching line handphone. Isk.. Dia cakap lagi, kalau rindu dia, gi tengok gambar gambar gambar dia dekat FB ni. Masalahnya, dah khatam dah tengok dia. Gambar ni pun I curik dari FB dia. Susah nak dapat mms dari dia. Last I dapat masa dia dekat Sarawak aritu. Sob sob sob. Nak tengok yang real. Last tengok real, 2 tahun yang lepas kot. Zzzzzz.... Tak de mood pulak rasanya hari ni. Isk...

Ok bai. :'(

8 comments

suffer8zine said...

wahhh indon

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

chenta said...

alolololo..sian dia...

sabar k sis..nanti super K balik, dating puas2, amek gambar dia byk2 ^_^

ahsfantasy24 said...

jan nges, jgn nges..
kg bnjir rmai lak yg akn nges..
hehehe~

Saybee said...

klau xsilap , Indon texting dgan num Msie , mhal tau . tapii , x pasti aa berape kne charge . huhu .

✿ CikCimi said...

"Abang, kalau abang baca blog kita ni, kita mintak maaf ek...
Cepat lah maafkan kita. Nanti kita nangis kang...."


oke abg maaf kn yer. jgn nges taw. :)

sab said...

salam. mcm mane ek blog u bila bukak jek terus lagu tuh kuar. lau blog i. kena tekan button play bru dgr lagu. i dh buat ikut tuto yg buat tuh.

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

dear nk tanay ur super K ni kerja ape ye

eyra kamarunzaman said...

kalau ta silap lahh num m'sia n indonesia mahal gaxx. dekat 2 ringit gaxx lahh.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13