Saturday, December 25, 2010

.Super K dan telefon bimbitnya

.

Salam.

Pagi pagi lagi dah dapat panggilan telefon dari seseorang. Rindu kata nya. Hukhukhuk. Rasa I tak de kasik minyak pengasih :P Lepas tu, baru je letak telefon, Super K pulak telefon. Dia pun cakap rindu. Sekarang, ramai sangat rindu dekat I. Korang rindu I tak? =.=

Oh yer. Bagi makluman peminat Super K, dia dah dapat masuk port dekat Merak, Indonesia semalam setelah menunggu sekian lama. Maklum lah, satu port satu kapal. So kena tunggu turn ah. Dan semalam jugak berkali kali dia call I. Ada lah dekat 5 kali. Sampai rahang mulut ni sakit sebab banyak gelak. Huhu. Sekarang handphone dia tuh memang sangat penting ah bagi dia. Kalau dulu, dia cakap handphone tu setakat untuk buat alarm clock jer. =.=

I tak tau lah dia yang lawak atau I yang suka gelak. Tapi I rasa, I ni yang banyak gelak kot. Lepas bangun tidur pagi tadi, mulut dah kejang. Ok tipu. HAHA. Bangun dari tidur, bukak fesbuk. Komen komen dekat fesbuk dulu sebab Super K post dekat wall. Bukan senang nak dapat wall post dari dia. Ni dia dah dapat masuk port, boleh lah online internet. Kuikuikui.

Tapi mata I dah nak macam terpejam sebab ngantuk dan sejuk gila. Ye la, pagi tadi salji turun banyak sangat. Menggigil I tidur. Tak sangka dekat Malaysia pun ada salji. Kejap lagi nak pergi buat patung salji dengan Chacha. =.='

Hari ni, Super K cakap nak turun ke darat. Nak shopping sikit. Kapal dia kat rosak. Maybe ambik masa 2-3 hari untuk repair dan lepas tuh baru kapal dia boleh gerak ke port Pasir Gudang dan lepas tuh dia boleh cuti dan terus jumpa I. Yeayy!!!

I rasa Super K tengah tidur lagik ni. Dia suruh kejut. Tapi dah kejut tak bangun jugak. Dia tuh, kalau letak bom kat sebelah pun, belum tentu bangun. Huhuhu. Rasa macam nak kena carikkan calon isteri untuk dia. Agak agak I layak tak? Kuikuikui. :P

19 comments

Azyie said...

hahaha..lawak la sis nie..
sgt2 la layan...
cpt2 cikit...nak mkn nasi minyak..

liyanaziz said...

love is in the air... wink wink wink!

Puteri Iqa Izyan said...

hoho..super K dah ade peminat nmpknye..

eyh.janggut kambeng. hehehe.cumel :D

jum mengundi kat blog sy :

LET US VOTE FOR FARID FIKRI AND NUR NATALIA!!

adrinaqamarina said...

wah teringin nak buat aksi titanic kat kapal. haha!

LORD ZARA 札拉 said...

layak!!
:)

KizZ said...

Rindunya belog intan!!!hehe

Jom sini,
8 Pokok Krismas Terpelik didunia

ladolce khairina said...

kak intan....pe url blog?leh x bg?nk wat entry psl kak intan...hope2 x kisah..=)

..hizamirahim.. said...

cewah.
tak sabar nak jd isteri ke?
XB

NuSaNa NoSa 91 said...

suke dgr akak gembira.. semoga terus gembira yep~ ^_^

HonEyBuNNy said...

yeeyeyyeye...rindu cik intan gak..hehhe...apa slhnya lau jdoh cik intan dgn abg K..ehehhe

cikpepel said...

huih..ape lagi..anta resume la..haha

Myra Arshad (: said...

haha. jangan bom. kalu tak nanti tak jadi calon menantu :D

Myra Arshad (: said...

haha. jangan bom. kalu tak nanti tak jadi calon menantu :D

emieysandra said...

HAPPY..gud3 :)

nina suhaina said...

nak ikut buat patung salji jugak :)

Afendi Othman said...

saya tak paham..lalalala

ainakhani said...

hihi bila nak kawin ni???

bestnya naik kapal.. belayar :(

cimut munniey :) said...

mr k keja ape? eh eh! buatlah wedding atas cruise kan comel and glam :)

LittleGurl said...

olololo...msti u yang layak la syg~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13