Saturday, December 18, 2010

.Super K vs Super Tenang

.

Salam.

Pagi tadi bangun tidur dapat meset dari Super K. Dia ajak YM. So YM lah dengan dia. I jarang on YM kalau tak de sebab. Malas gila. Chat dekat FB pun I jarang on. Rasa macam semak jer. Huhu.

Time YM tu, Super K suruh bukak webcam. I segan. HAHA. Gedik tul Intan ni. Tampar kang. Zzzz... Tapi kejap je YM dengan dia sebab I nak cepat. Nak pergi konvokesyen Chacha.

Oh yer, kapal Super K rosak teruk dekat Merak, Indonesia. Kena ombak. Sepatutnya dia dah boleh balik Malaysia dah. Tapi since kapal tu dah rosak, kena tunggu repair dulu lah. So I nak mintak tolong korang doakan semoga kapal Super K tuh dapat repair dan dia boleh balik Malaysia dengan selamat. Kesian dia. Badan dah sakit sakit dah kerja kat kapal tu. :'(

I pun tak sihat hari ni. PMS. Sakit perut. Sakit kepala. Gila pork punya sakit kepala I ni. Banyak lagi kerja nak buat untuk majlis esok. Mama suruh I buat puding. Kejap lagi nak start buat dah. Arghh tensennya. :'(

Kalau I tensen tensen macam ni, Super K mesti pesan, "Intan kena tenang macam abang". Lepas tu tak pasal-pasal panggil I Super Tenang. Apa? Ingat I dugong ke? Padahal dia yang dugong. HAHA. Tanak panggil dia Super K lagi lah. Nak panggil Si Tenang. Baru lah boleh tenang je hidup. :P

Si Tenang vs Super Tenang.
Comel kan?
^.^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13