Saturday, December 11, 2010

.tak pernah penat ke? tensen! benci!

.

Salam.

Gurau dan serius. Tak boleh beza ker? Isk.. Sakit hati ok. Geram geram dan geram! I memang menyampah gila pork dengan orang yang tak faham bahasa. Kang cakap Sepanyol kang =.=

Ni antara I dengan kawan lelaki I. Lelaki ni suka nak send SMS berbaur sayang rindu cinta dan sebagainya walhal tak ada apa-apa pun. Dan tak pernah ada apa-apa pun. =.= Damn ah. Bikin hati I nih panas jer!

Kejap kejap meset, kejap kejap meset. Dah I tak nak reply, miskol miskol pulak. Gila perangai macam budak-budak. Tak ker makin kena maki jer laki macam tu. Heyy..I tak suka you lah. Tolong lah faham! I rimas tau tak layan lelaki macamni! Grrr! Ni baru kejap ni sms I cakap, "You..I nak lamar you jadi GF I ni.." Ok fine. Perkataan lamar di situ. Ingat apa, drama TV ker? =.=

Korang pernah tak rasa macamni?

Mungkin lelaki ni fikir, one day mesti Intan akan suka aku jugak. Waklu! Banyakkkkkkkkkkkk lagi lelaki lain yang I boleh pilih selain dari kau ok. Kalau I jadi lelaki tuh, I terus give up. Buat malu jer. Kan? Lepas give up, I nyorok bawah katil dan tak nak keluar bilik selama 3 minggu! :-P

I dah pernah kot rasa kena dump.. Sangat segan ok. Memalukan. Heh, tapi lelaki yang dump I tuh ex-BF I. So tak lah malu sangat kan? Lalalala~ Kalau kes lelaki ni pulak, dia bukannya sesiapa pun. KAWAN jer kot. Kawan? Hmm boleh lahh~ Tak de pun mencipta memori indah bersama. So, tak yah ingat pun tak pe. Lain lah ex-BF, banyak yang boleh di kenangkan~ ;-P

Heh, sombong gila kan I? Weh, serius. I kalau tak suka orang, I akan jadi Super Kejam. Bukan Super K ok. Super K tuh kacak :-P Biar lah, lantak lah per lelaki tuh nak cakap, maki atau mengata I. Lagi dia benci I, lagi hati I tenang. Heh, boleh tak gitu?

Orang cakap, kita kena terima orang yang sayang kita. Err..masalahnya, betul ker lelaki tuh sayang kita? Kalau sayang pun, I tak mau :-P Dan orang kata, kalau benci, lama lama kita akan suka orang tu. Ahhh, tak mo. Tak suka! Tak suka! Tak suka!

"Abang K, jom lah kahwin cepat.
I tak rela kena kacau :P"

Kikikiki...
Gatal giler Intan neh :P

Weh tapi serius I tensen dengan mamat tuh!
T__________T

12 comments

Cahaya Kehidupan said...

hurm....tak yah layan je..dia nak buat miskol pun,wat dek je...nanti dia penat dia berhenti lah.....cepat g call super K masuk meminang intan..hehee

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

hehe,
jgn layan sis!
abang K dah ade..hehe
jgn tensen2 taw

btw..datang blog saya amek ur award oke!


http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/12/award.html

enyheartsdiamond said...

intan.. u should know how does it feel.. dan kita tak patut buat macam tu dekat orang.. cakap elok-elok dengan dia k? :')

Puteri Iqa Izyan said...

cis.tak malu betul lelaki tuh.

cepat2 ajak abg K kawen.. heeeheee. suke lah tuh ;D

Heidi Shafiq said...

ceh.. terus terang je dh tak tahan nak kawen..

LORD ZARA 札拉 said...

Mr K, sila datang meminang laju2!

Diba Chan said...

super K ke super jo ? kihkihkih

~amalina~ said...

hmmm betul2..kalu org yg kte x ske wat kte cmtu rse cm eeeeiii geliii gilaa kott..len la kalau org yg kiter ske an..hihi:)

hamzah ian said...

intan intan.. hehe

Rara Nasiha said...

wahh,garang lah cik intan ni. hehe. takpe2. bagus gitu. bagi laki tu paham orang tak suka dia. tak payah la kacau lagi kan.

syafiQakarim said...

phewit....
gatal gilaaa..
hahaa

::ienafazlyna:: said...

a`ah pening kan dgn org yg xpaham bahasa cam nie..sgt mengganggu privasi.. i pnh dpt msg dr seseorg yg sgt2 i tak suke berbunyi " awk nak sye bunuh diri dulu ke baru nak kwn ngan saya"..wth...lantaklah nak bunuh diri ke ape..tp tgk idup je lagi smpai skrg..hahahaa

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13