Friday, December 17, 2010

.terima kasih abang ipar!

.

Salam.

Pagi tadi, Abang kepada Super K meset I dekat FB. Dia nak ajar I macamana nak buat cool picture macam yang tengah kecoh-kecoh dekat FB sekarang. Tapi I malas. I malas nak edit edit gambar. So dengan tak malunya I mintak dia buatkan. Mengada kan I ni? Ah lantak. Redha jer lah dapat bakal adik ipar yang mengada, gedik tetapi manja dan comel macam I ni :-P

Siapa kata profile FB yang baru ni tak best?
I rasa, best jer :-P

16 comments

Adah dimie. said...

suka. comel je :)

Puteri Iqa Izyan said...

huhuhu.. comel2..
nk buat jugak tp rimas dan malas gile nk edit2 gambar nih :P

ahmad jo said...

wah. cayalah.. :D

sweet_apple said...

macam menarik :)

mier@merr said...

cane maw buat? santek

Saybee said...

I pon tau jugakk cmane nak buat nieh tapi , MasyaALLAH , malas nyeeee ==' huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

jeless saya xreti buat till now!

adrinaqamarina said...

sje je nak tarik perhatian suh tukar yang baru. grr

IzzaH si pari pari said...

camne yang?
ajarla..ajarla..mcm besh jee~

Heidi Shafiq said...

sbb ade pic muke u besar2 tu yg jd x best..

nurayunni said...

wah...lawa la..jelez...

syaza kelyza said...

wahh , chantek la sis :D

Anonymous said...

akak comel :).. cute je... ske bca blog akak ^_^..

thank ye approve sy kat fb bru2 nie :D


-aqilah-

Sophia Rani said...

alololorr.. comelnya.. ^____^

SyahmiFikri said...

wah2,, nice la kann.. hehehe

enyheartsdiamond said...

ouh! i dah tengok menda ney :))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13