Thursday, January 20, 2011

.ada orang belikan ai ubat yang banyak

.

Salam.

Muka sakit pun still comel kan kan kan?
:-P

Kronik sangat ke penyakit ai neh?
Huhuhu~

Banyak sangat ubat I kena makan. Tadi pergi klinik UiTM tapi Medical Assistant tak dek. Lepas tuh, pergi poliklinik kerajaan, tutup pulak. Sebab dah tengahari, waktu rehat. Nak pergi klinik swasta tak cukup duit. T___T

So kesimpulannya, tak de lah I dapat ubat apa apa. Penat jer pergi klinik bagai. I cuma makan panadol Actifast tapi sama jugak. Kebal sangat badan I ni. Makan ubat pun, tak lut.

Tapi tak sangka lah ada orang datang jauh jauh semata mata nak belikan I ubat. Datang jauh jauh sebab nak belikan I ubat dekat farmasi. (terharu)

Apa-apa pun, thanks a lot buddy ;-)
Kalau tak sihat jugak tak tahu lah..

Ada ubat scar jugak. Hihihi. Dengan harapan, muka I akan licin sebab banyak sangat scar pimples dekat dahi. Huhuhu. Lepas tu ada Vitamin E dengan Evening Primrose Oil. Yang panadol extend tuh untuk sengal sengal dan sendi sendi badan. I kalau sakit, pakej sekaligus. Satu badan sakit. T__T

Lepas Asar mama I datang, ambil I.
Tak sabar nak balik rumah Muar.
Tak suka duduk Melaka.

Dah lah Super K tak dek.
Busy kerja...................
Hmmm....... ;'(

20 comments

YB Raz said...

banyaknya ubat hehehe

senydream said...

hope cept sembuh erk....

E F F A R I N I said...

hehe,seronok kan dapat ubat? haha, kemain lagi ubat. tiba-tiba teringat kat Bf, orang mengadu sakit bibir time tu sebab mengelupas teruk dek demam panas. habis berjenis-jenis lip balm dibelinya. Sampai lip gloss pun ada. Hahaha :)

psst;
tengok ubat pun dah baik dah :)

~naddy~ said...

wahhhh! intan, byk ubat...tp hati2 jgn jd drug dependent k

sharamli said...

manja!
dia b0leh balik.
mana aci!

aLya said...

get well soon sys..
bagusnya ur buddy :)
hope k.intan hepy..

ecadwinkyasha said...

makan ubat tu kak intan..orang bagi dgn ikhlas tue *-*

cikpepel said...

get well soon~

The Nurul said...

get well soon. jgn stress k :)

Kech Hidayah said...

banyak betul ubat! siap ade ubat sendi lagi.dahsyat eh kalau sakit..take care okeh! =)

CuteOven said...

makan ubat jgn tak mkn...
semoga cepat sembuh...Amin

Cahaya Kehidupan said...

Semoga cepat sembuh ye dear..amin

mohdhairihassan said...

semoga cepat sembuh..
dah balik muar, banyakkan rehat k.. :-)

nurulfaridah said...

get well soon dear :)

syaza kelyza said...

semoga sis cepat sembuh , jangan lupe makan ubat tau ?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

best balik umah, boleh peluk mak puas-puas.

syafiQakarim said...

caring nye beliau tiba2.
sanggup dtg jauh.huhu.
sis mengada.iqa yg belamabak
ubat xnak lak minta ;p
cepat2 sembuh sis.!
eh,selalu iqa sape gel aloe vera kalau
jerawat2.hilang nokss.licin ;p

bungakuning . said...

sis intan, take care! semoga cepat sembuh . T__T

/Dayah/nurul/dayak said...

pucatnya muka. minum air bnyk, mkn mknn khasiat, mkn obat, cpt baik k :)

✿ CikCimi said...

pergh~ mesty rempit naek fz ag nih.
owh fz~~
=.="

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13