Monday, January 24, 2011

.berita gembira dan berita tak gembira dan berita tak berapa nak gembira

.

Salam.

Haish, I memang hangin betul kalau pergi kelas cantik cantik, wangi wangi, comel comel dan naik skuter parking singgit lepas tuh tunggu setengah jam dalam kelas lepas tuh kelas batal sebelum tuh call lecturer lepas tu dia tak angkat. Kalau tau awal awal, boleh landing lama sikit atas katil yang tak berapa empuk tuh. Zzzzzzz.. Itu adalah berita tak gembira.

Cantik ker?
Kuat perasan lah u ni Intan! :-P

Berita gembira nya pulak ialah, hari ini Hari Isnin dan hari ini, insyaAllah encik Super K akan pulang ke Melaka setelah seminggu berada di KL. Seminggu terasa macam seratus juta lima pulah tiga minggu ok. Lama gila I rasa. Siap demam demam. Bukan sebab demam rindu pada dia ok. Super K, sila jangan perasan ;-P

Dan berita tak berapa gembira nya pulak, mungkin Super K akan pulang hari ni. Itu pun kalau tak mengalami masalah dan urusan dekat KL tuh. Mintak mintak semuanya berjalan lancar. Aminnn~~

Korang!
Cepat aminnn kan sekali!
^.^

15 comments

emieysandra said...

amiiiiiiiiiiiin!

~~mau tido jap b4 g kelas, uhuk3

ria said...

amin, , heeee

suffer8zine said...

wahhh betul2 gembira ni

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Cik Tqah said...

ok la tuh kene tunggu lecturer..ni kalo lecturer kene tunggu studnt lagi kes bengang kot

ieka K A M A L said...

oke :)
Aminnnn ...

bukudiarysofea said...

amin~~~~~~~~~~~~~~

eykameow said...

hihi comel lahhhh! baru perasan :P kah kah kah . ye laa...aminnnn :)

sis, bro apa cite?!

Heidi Shafiq said...

super H lg best..

Mr feckry said...

hangat lu bercinta ek

Encik Psychopath said...

elok la pulang. nnti asek dating je..

aLya said...

seronok.. nak gie date lagi :)

Liya Laa said...

yeayyyy :)

super K dh balik :)

Secret Drifter said...

same case like me today la...

tau apa??? datang2 tetiba class cancel... dah la dari jauh n awal i datang =(

budak kampong said...

~ Capik..xyah la puji aku lebih3!!
aku tau la aku ni super H..

syafiQakarim said...

aminnnnn ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13