Friday, January 14, 2011

.dalam hati ada apa?

.

Salam.

Cuba korang teka, apa yang ada dalam hati I. Kalau korang boleh teka, memang hebat lah korang. Huhuhu.

Obviously, mesti lah korang tau kan?
:-P

Dalam hati I bukan setakat ada taman.
Siap ada landskap lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tukang kebun pun ada sekali.
Hihihi

Comel kan? :-P

15 comments

bukudiarysofea said...

wow wow wow!

ria said...

so sweet. . :)

LolliPop duDe said...

agak-agak taman negara pun ada tak? hehe!

♥yaya budak suka embun♥ said...

sweet nye :D

Adeq Saniza said...

weee~
sis da ade pic bdue laa .
sweet nye !~
smoga berbahagia ~ ((=

sharamli said...

ada kebun?
takkan la1

HafizRahman.com said...

acece dah dating dah ..hahaaa

tiefazatie said...

so sweet!
moga happy selalu tau!

adrinaqamarina said...

kalau u tukang kebun, i la orang gajinya. *lariks

zuk zuhaiza said...

comelnya tukang kebun..hehe

jodoh panjang nie..muka ada iras2 jep..hehe/

cik nur said...

wah siap tukang kebun lagi eh
hehehehe
anyway harap bunga2 tuh sentiasa kembang and wangi oke :)

eykameow said...

hihi memang la comel kan......

YB Raz said...

time cinta memang ler bertaman, bila dah putus time tu taman dah tukar jadi padang lalang ^_^

FetencumylShop said...

sweetnyer sis :))))

syasyi_syaz said...

hy kaka . !<3
lawa blog kaka .
bole ta adq na tau kaka amek gadgets sume nie kt mn , ? can i . ?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13