Monday, January 17, 2011

.double meaning

.

Salam.

Heh, tak semua lelaki belagak, ego, sombong, bongkak dan takabur. Ada jugak sesetengah yang suwit. Muka ganas. Tapi dalam hati ada taman. Siap ada landskap dengan tukang kebun sekali. Edward Scissor Hand pun ada :P

Semalam, last keluar dengan Super K before dia ke KL. Tolong kawan berniaga. Since dia bercuti, dia memang lepak Melaka, rumah abah dia. So, boleh lah selalu makan dengan I. :-) Nanti dia naik kapal semula, dah tak dapat jumpa. Dia cuti sebulan jer (kot).

Ok, sedih tiba tiba. Walaupun dia cakap, dia dah tak nak naik kapal dah. Nak carik kerja dekat darat pulak. Tapi, itu kan kerja dia. Takkan I nak halang kan? Kan? :)

Semalam minum dengan dia, pakcik dia and adik dia dekat Mamak area rumah sewa I. Minum kejap jer. Oh yer, pakcik dia cam tak caya I dah 25 tahun sebab muka I baby face. Nampak macam belasan tahun. Cewah. Lebih lebih pulak I ni kan? Kuikuikui. :-P

Dan semalam jugak, Super K cakap yang birthday I dengan dia double. I mula mula macam lampi sikit. Amenda lah yang boipren haku cakap neh. Then bila pikir betul betul, memang tarikh birthday I dengan dia, 2 x ganda. Birthday dia 05/06/84 dan I pulak 10/12/86.

Gila tak sangka dia boleh terfikir benda ni. Biasa pompuan jer kan yang amek berat hal hal tarikh bagai neh. Hampeh kan I neh? Huhuhu. Ker I ni lelaki, Super K tuh perempuan? =.= Kikikikiki :-P

17 comments

Mardhiah Mohd Fuad said...

comelll!! ;)

yad'z said...

wahhh... ni betol2 jodoh nie.. hehe..
cepat2 kawennn.. hehee

hamzah ian said...

hik hik hik

s.h.i.d.a said...

suitnye..hehehe

sharamli said...

hai akak intan!
kitew baru 15 tahun.

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..intan nak tukar jantina dengan ipan eh??

nurkaloi said...

huhuhuh
double like~~
best gak pat laki cenggini coz kiter tawu dye syg kiter ann ann
ermm btw hpe u all epy alwys and epy ending itu yg pnting..hee dah jom renang-renang

░♥si lampu neon♥░ said...

asal takpanggil abang janggut =p


Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

cik nur said...

cabaran sis dgn super K ialah hubungan jarak jauh kan
sabar eh insyallah kalo byk bersabar mesti boleh nur doakan oke :)

Khairul Antasha said...

mmg baby face pun... comey2 ... :)

icee-yah said...

INTAN..
my bf pon keje macam tu..nanti kena kuat semangat..:(memang tak best time die takde

cikpia said...

me and my bf's lak selang sebulan...... dia 25/7, me 25/8. he he......

dia anak kedua dari 7beradik (2pompuan, 5 laki), me anak kedua dari 7 beradik (2laki, 5pompuan).

what a coincidence...... =)

Saybee said...

kite = 2/01
ex-BF = 2/10

nak jugak sweet2 HAHA ;)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kite boleh geng!! i ngan bf pun tarikh double tapi tahun same.

syafiQakarim said...

wow..tarikh yg sgt lawa la sis.
huhu.hmm..ada jodoh ni ;p
eceh,once lelaki lebih caring dari
pompuan,da mmg dia syg ler tu

♥TanpaNama♥ said...

Fuhh, mmg serius Super K neh...siap terfikirkan semua tu.

baby intan, knp dah lama x buka formspring?

Nanad. said...

besday i 05/06/89. nanti jgn lupe wish i skalik tau. haha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13