Sunday, January 16, 2011

.gathering blogger Melaka 2011 ^.^

.

Hi Bloggies.. :)


kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
.
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
Bowling Centre MITC, Ayer Keroh
(Perpindahan tempat adalah disebabkan KFC tuh tak dapat menampung bloggers yang ramai) 

Ada penambahan!
TEMA : BIRU + PINK

.
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!


ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?


ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

serius aku nak sangat2 jumpe korang.. :)

oh ya.. ramai yg request nak tgk cmner aku lukis gune paint..
aku akan demo kat sane nanti.. see ya!


Ok fine. I malas gila nak buat entry pasal gath. Ni I copy paste budak HS punya entry. Gila malas I neh. Kuikuikui~ So, I harap korang semua datang lah ek time gathering neh. Yang study dekat Melaka, yang memang duduk Melaka, tak payah nak malu malu sangat lah. Kang I jadik orang paling pemalu nanti. Huhuhu.

Yang bukan dari Melaka pun dialu-alukan datang ye. Yang ada pakwe atau makwe, angkut lah skali. Boleh meramaikan majlis. Kalau nak bawak ketua kampung sekali pun tak pe. Kuikuikui. :-P

Dan I ada surprise untuk korang. Ada hadiah misteri untuk blogger terpilih. Hadiah apa? Tungguuuu~~~~ :-P

Jumpa nanti tau!!
^.^

40 comments

.::WaNiE::. said...

kalau bukan dari melaka boleh join tak

hakhakhak

Amir Naufal said...

best nye bile ni??

Heidi Shafiq said...

jgn bg hadiah ciuman dari u sudah la.. i tak nak.. :P

emieysandra said...

yeay! akhirnya..
insyaAllah akn join tp xleh konfem skg ag, tkut ade hal 12hb tu.

:)

ainakhani said...

akak !!! kite pegi kite pegi !!
kite study melaka.
yeay ley jumpe !!

Admiral Hafiz said...

bulan 2 eh

urm, tgkla mcm ne
klu cuti, insyaAllah boleh join



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

TunTeja said...

alaaa.kak intan!! nak jumpe akak..tp kite kat jb.sobbs.

sharamli said...

nak hadiah..nak..nak..

cikja said...

wow menarik! heheh

♥ηαβειια♥ said...

Tapenah g mane2 gath blogger huhu =.="

Myra Arshad (: said...

huii. kalau la kfc jusco belkg uma myra, da lama myra join. hehehe

syafiQakarim said...

sis selalu salah pilih tarikh.
last year buat time tu iqa tgh posting
ni pun time ni tgh posting =.=
rugi.rugi.
eh..td ada gathering dkt ts.
tak tahu eh..? ;p

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

liya nak join..heheh
xcited larh plk kn..nie 1st time liya nk join gathering blogger..=)

✿ YaYa ✿ said...

waa.. best nyer..
lain kali sis dtng lar kelantan eh.. wat gathering blogger kat sni.. ok x.? =p

Rara Nasiha said...

gathering. tak pernah pegi. tapi kat melaka kan. macam jauh je. :)

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

sis liya mintak izin copy entry sis nie yew..=)

Nour Eyza said...

ala sis.. dh tak duduk melaka.. kalau tak boleh join! hukhuk

khayla fadwah said...

wah~ da dkt sgt ngn kampus...
nk join boleh??huhu~:)

Gula-gula hati said...

sis, saya layak tak nak join ?huhu
dari rumah ke jusco tu 5 minit je...:)

cikpepel said...

gath blogger kedah sepi jek...huhu.. jeles..

adrinaqamarina said...

ala, ni yang rasa nak terbang balik ni~~~

budak kampong said...

Yeaahh..
moh pakat ramai3..
viva 4ever!!

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Berapa duit yang perlu dikeluarkan tiap seorang? atau makan minum pesan sendiri...? :-)

kay yea said...

besh nye org melake..hee~~

✿ CikCimi said...

nk hadiah nk hadiah !!
hahaha.
:DD

Siapa Lin?? said...

Bila nie Intan?

Azmi said...

first time singgah sini ....
boleh je kan aku nak join skali gath ni although aku tak kenal mesra korang sume kan???

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

how to attend kalau ade kelas hri sbtu :(

Cahaya Kehidupan said...

owh,cam nak pergi je,kalau jadi nanti will update to u dear..peace...BTW i pun tak tahu napa i mimpi u semalam...haha walau pun agak pelik tapi serius itu u..=P

Mr feckry said...

halamak, lu buat kat kg gua la

applemasam said...

follow cik intan!

Fyka said...

kak..
nnt fyka copy entry ni eh..

amElyn said...

hi hi
i blogger dari Melaka gak!
tapi skang dah dok kl.hehe

amelyn.
http://kumakikaeamelyn.blogspot.com/

Azyie said...

nak poie,tapi malu~~hek3~~

Nurul chumel said...

syg! rindu korang!
nak apply cuti lah!

.Am-OH-Am. said...

nak join jugak. :)

NynaMysarah said...

sye dtg! okk fine babai :)

Encik Blogger said...

cantik gath on my berday.. sape nak bg hadiah kt aku ni... hehehe

cik bihah said...

alorh bihah punye belog personal x aktf sgt boleh ke join ;(
kebetulan 12 feb mmg ada kat mlk..

Nathasya said...

mcm best je

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13