Saturday, January 15, 2011

.cis, ingatkan kawen tu senang jer

.

Salam.

Fuhh rasa macam dah lama jer tak update belog. Ohh rindu nya sama belog ini. Weekend yang boring di Melaka. Tak dapat balik rumah sebab Ahad ni ada modul. T__T

Tapi sep baek Mama, Abah & Chacha datang Melaka tadi. Melawat anak kesayangan sambil ber-soppink barangan kawen untuk kakak tadik. Orang lain yang nak kawen, orang laen yang pening. Kuikuikui.

Tapi seronok pulak rasanya. Terasa macam tak sabar nak kawen. Ok fine. I gatal. Diam ah! :-P Tapi harap harap orang yang berkenaan baca lah entry ni. So, dia boleh lah buat persiapan awal untuk perkahwinan kami. Cewah! :-P Dan boleh lah beliau start hafal.....

"Aku terima nikah Intan Nurulfateha binti Baharom dengan mas kahwinnya RM22.50 tunai."

Ok sahhh!

Yeayyy!
Dah Sahhhh! :-P
HAHAHA.

Bakal pengantin.

Kakak I kawen 13 Mac ni. Dah nak dekat dah. So, haruslah Mama & Abah orang yang paling pening kepala selaen dari kakak I sendirik. I pun tak sabar, sebab nanti I jadi pengepit dia. Pengepit dengan pengapit kira sama lah kan? :-P

Nanti korang jemput lah datang ek rumah I. Boleh tengok I jadik pengepit. HAHA. Over pulak. Jadik pengepit pun kecohhhhhhh! :-P

16 comments

dearest said...

hikhikhik

pengapit kiut

Cahaya Kehidupan said...

tu la intan,i ngk u yang excited,tapi besenya sapa jadi pengapit cepat jodohnya,so mana tahu lepas ni u ngan super K plak naik pelamin..amin..hehe =]

p/s : memang tunggu je entry baru dari u..hehe =]

ria said...

ria nk gak kad jemputan. .

umah intan tat ner? ?

hehehe

hairunadrah khairudin said...

realy sis u kawen 13 mac...
my sis 1 mac lorh..
haha...
dekat2 je..=))

Siti Nadzirah Zakariah said...

wah,,kalau kawin senang iera nak kawin jugak lah sekarang..

ecadwinkyasha said...

agak-agak bila giliran cik intan dgn irfan yer?.....

Amira Amair The Poyos said...

rm 22.50 je?
hohohohoh..

eykameow said...

hehehe tak sabar gak! tapi spe nak bawak gi sana? emmm

cikpepel said...

tahniah untuk ur sis dear :)

rockinsudu said...

haha. pengepit ke pengapit. hehe

Gieyana said...

datang sini awal2 pg nie...selamat pengantin baru utk ur sis yer..:D

anith said...

makan pun susah, ape tah lagi kawen!! =.=



sehari nie asek jalan2 sini2 je! hehe
kl from FR tu, kite la tu!

im anith btw! =]

Nurul chumel said...

u jemput I tak intan??
I nak buat rombongan BLM nih!

♥CIK SHA♥ said...

best dik jadi pengapit..leh interprem..kui3..

budak kampong said...

~ Betul3..mmg best jd pengapit..tp malu pun ada gak..nasib baik pkai spek..hahaha!! dpt usha awek3..

mia* said...

22.50? mas kawin johor laa yang paling murah kan ,hee.
untung bagi lelaki ,rugi bagi gadis .

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13