Monday, January 10, 2011

.jom sertai rakan blogger K1M dan ping entry anda di sini!

.

Salam.

Hai hai hai~ Bertemu lagi kita dalam rancangan, mari promote belog sendiri. Kuikuikui. Bagi yang sedia maklum dan tahu tentang Rakan Blogger Klik 1 Malaysia, terima kasih kerana sudah mendaftar dengan kami. I pernah tulis pasal Rakan Blogger K1M dekat entry ni dulu.

Dan dengan suka hatinya I nak ajak korang korang semua yang belum register lagi, boleh register dengan Rakan Blogger Klik 1 Malaysia dengan men-kelik LINK INI. Mulai 1 Januari lepas, dengan rasminya I menjadi moderator kepada halaman tersebut. Jadi, dengan gembiranya, mari lah kita beramas beramah mesra sesama kita.

Mari lah kita mengumpul koleksi kawan kawan dan juga pakwe pakwe serta makwe makwe dan juga skandal. Kikikiki. Dah dah, sila kawan elok elok. Jangan nak gatal sangat. Kalau boleh elak, kita elak. Kalau tak leh, nak buat ashane :-P

Haruslah ada muka I kan.
Kata moderator :-P

Dekat page Rakan Blogger K1M tu, terdapat banyak link dan direktori untuk korang PING ENTRY korang. So, makin ramai kawan yang korang dapat sekaligus korang akan dapat traffik secara percuma juga. Meh meh register dengan kami. Tak perlu bayar apa apa pun. Tapi kalau nak bayar jugak, I boleh kasik no acc Maybank I. Kikikikiki :-P

Korang boleh jugak ping entry korang dekat Page Rakan Blogger Klik 1 Malaysia di Facebook. Tapi apa-apa pun, kena lah LIKE dulu PAGE TUH. Hihihi.

I pun tak reti nak explain ashane lagi dekat entry neh. Terbelit belit lidah jari I menaip, nak kasik korang semua paham. Huhuhu. Tapi kalau korang tak faham jugak atau nak tanya apa apa soalan, boleh email-kan kepada I di intanurulfateha@gmail.com

Salam Rakan Blogger Klik 1 Malaysia! :-)

13 comments

Encik Tikus said...

wahaha ada muka dia laa, sweet gitu, keh keh

teddyuna said...

una tak tahula mcm mne nk ping2 entry ni.. xreti

ferra ferro said...

dah join ! =D

♥CIK SHA♥ said...

dah lama dah daftar..tapi asek terlupe je nak pegi..kiki..

niesz said...

waaa...nk join la jgk.. :)

sharamli said...

c0melnye jari die..bebelit2
kah3

cikyuki said...

tak fhm lah nk join ni..huhu

emieysandra said...

dah :)

eykameow said...

okay blur ***** HAHAHHAHA, kena regiester semua dulu? alaaa malas nya. nak ping je bleh? :P

mera zati M.z said...

yeay ! dah join..
hehe tq sis intan

http://devilviernes.blogspot.com/2011/01/rakanblogger-1malaysia-with-sis-intan.html

:)

Heidi Shafiq said...

ape kebendenye ni intan? i x fhm.. i ni dh la buta iT.. arghh.. garuk kepala..

korek hidung lagi best..

Encik Blogger said...

makin busy la die.. jd medarator.. hihihi.. oh men.. cm best jer. nk jgk

tengku masni said...

SALAM INTAN, SY DAH DAFTAR DAH TPI X DE PUN NAMA BLOG SY KT SENARAI BLOGGER 1 M'SIA TU... NPE EH?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13