Monday, January 24, 2011

.kalau tak merajuk, itu bukan intanurulfateha

.

Salam.

Ok. Dia janji nak balik hari ni. Tapi tadi meset meset macam tak jadik balik sebab banyak hal lagi. Dia tak cakap direct, tapi kias kias. Ingat I tak faham lah? :'( Mula mula macam sedih tapi redha je lah kan. Pasrah. Dah biasa dah. Dan memang kena biasakan. Jangan mengada mengada sangat. Sila matang. Sila berdikari. Walaupun susah ;'(

Tapi mesti lah rasa sedih.
Mesti lah nak merajuk.

Kalau tak merajuk, itu bukan

Keh keh keh :P

Ah, pedulik.
Nak merajuk jugak.

Tapi bila I merajuk, dia pun merajuk jugak.

Habis siapa nak pujuk siapa.
Siapa nak mengalah?
=.='

Ah lantak.
Nak merajuk jugak.
Ok bai.

(Super K, cepat lah pujuk kita!!!)

18 comments

cikbintang said...

mrajuk manja xpa kak..hehehehe

**comel kn kalo mrajuk ^_^ hehehe

ria said...

so sweet. . hehe

suffer8zine said...

ala majok2 bukan dapat ape, heheh

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Abg.Syuk said...

sebijik macam awek aku... huh.. tak kesian ke kat laki

sharamli said...

merajuk?
takkan la!

liyanaziz said...

kalau yana yg pujuk buleh?? kikikiki.. jangan la majuk, t cepat kawen.. muaahahahahahah

starzieti said...

alolo, jgn la merajok..

Heidi Shafiq said...

adoi merajuk pulak.. nah 20sen.. gi beli sugus..

eykameow said...

siss.. eyka skrg pun byk makan hati. tapi lama2 macam muak dah nak makan hati tu.. independent lah best! hehehee :P


p/s : RINDU SIS JUGAK OKAY!!!!! :')

aLya said...

ololo..comeinya..
suke tengok k.intan skunk. bila super K da balik boleh la makan banyak2..ngeeee

miszfaein said...

shumel sys intan neyh . hihihihihi .

Cik Cammy Lia said...

hehe cian dia..super K nak intan pujuk tu

cik nur said...

ala jgn la majok cian kat super K hehehehe

s.y.a.r.q said...

keh keh keh.... comel

syafiQakarim said...

haha mengade oke ;p

cikpepel said...

nk join merajuk! ngee~

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

cik intan..jangan r cmani. hihi tp cute la. majuk r lama kit..nk usha..hehehe

[z@ck] said...

merajuk boleh tapi berpada pada.kang kalau kerap sangat majuk, orang naik menyampah =P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13