Monday, January 17, 2011

.kenapa perempuan cantik, mesti single?

.

Dulu
Kami sama sama single.
Kami sama sama di tinggalkan boipren.
Kami sama sama sedih.
Kami sama sama nangis.
Kami sama sama meroyan.

Sekarang
I dah tak single.
I dah ada boipren.
I dah tak sedih.
I dah tak nangis.

Ok tipu.
Nangis jugak kadang kadang :P
Dan I dah tak lagi meroyan.

Tapi dia,
masih tetap macam tu.. :'(

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PLEASE MOVE ON!

You are pretty.
You are good.
You are awesome.

And you deserved a better man.

I care because I love.
Friend forever~~
^.^

6 comments

BaBy^rOse said...

speechless~~
intan, u r d besh fren eva..!!!!
i luf u damn much!
kapel ngn ko pn da wt aku hepy giler2..!!! :) :)
thnx cz owez being wif me..

platipus said...

takpa..lebih baik stay single drpd bersama dgn org yg salah...

sbr ye rose

thniah intan!

Ujang9897 said...

jodoh pertemuan di tgn dia...hehe..

YB Raz said...

perempuan cantik senang dapat couple..tetapi lelaki buruk lagi ramai single dan comfom memang susah nak dapat couple..so bersyukurlah sebab cantik ^^"

aLya said...

hope kawan k.intan akan hepy cam k.intan gak..hehe
btw, nak mintak permission k.intan nak wat entri about u. boleh?

nurkaloi said...

huhuhu
agak sadis ini en3
kaloi pun takde boyprenn lagi
isk isk...=(
ngehehe~~~ but i still happy jgak laa... coz ade mmber2 and blogger yg syg kiter annn annn...=)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13