Sunday, January 2, 2011

.korang pernah rasa malu yang teramat sangat bila salah send sms tak?

.

Salam.

Hambik kau. Gila panjang tajuk entry I malam ni. Huhuhu. So, korang pernah tak rasa segan, rasa malu bila salah send sms? Adoii..benda ni baru jer jadik dekat I tadik. Nanti I cerita k. Huhu.

I tadi merempit balik ke rumah sewa. Barang barang dan segala beg I adik I hantar naik kereta. Mama tak dapat ikut sebab jaga nenek sakit. Abah pulak kerja. So, memang adik I yang kena hantar. I tak reti bawak kereta sendiri. Lesen kereta ada, tapi frame aje ler. Huhuhu.

I gerak pukul 3 lebih dan sampai rumah sewa dalam 5 petang. Gerak lewat sebab stuck, hujan. Gila penat. First time I merempit sorang sorang. Tapi adik I escort lah dari belakang. Fuhh..kebas kaki, kaki lenguh. Pipi pun kebas sebab angin kuat. Melayang layang I tadi. Taubat tanak merempit lagi. Mama, belikan kereta please!

Bila sampai rumah, maen sms dengan Super K. Then dia ada bagi I mms. Tapi masa tu jugak, I tengah sms dengan housemate I. Dan boleh pulak I tersalah reply. Sengal betul =.='

"Macam cover album The Super K :-P Hehe"
(Super K)

Atas ni mms dia.
Dengan laju nya, I pun reply.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Comel gila sayang kita ni.
Muah! Muah! Muah"
(Intan)

Tak boleh blah. Muah sampai 3 kali! :-P
Tiba tiba...

"Salah send message ek?"
"Hahahaha Kantoii"
(Salwa)

I dah terkejut. Eh, kenapa Super K reply macam ni. Biasanya dia akan muah muah muah I balik. Bila check balik, rupanya I tersalah reply. Dem! Gila malu. I boleh sent sms tuh dekat housemate I. Dan beberapa saat lepas tu, housemate I sampai rumah. Haruslah dia ketawakan I kan. =.='

Gila segan ok!
T_______T

Kalau setakat sms biasa tak pe lah,
ni siap ada muah lagi.

Kalau sekali tak pe jugak,
tapi ni 3 kali kot!
T________T

28 comments

sharamli said...

muah sampai 3 kali?
takkan la!

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahaha
muah muah muah
tak boleh tak boleh
malu seh :p

Amy Abdul Rahman said...

mesti rasa nak bawak motor laju2 langgar dinding sebab malu heeee :p

fiq said...

ngehee

Cik Tqah said...

i penah salah send msg gak.. slalu taip msg dr dialled number..suppose last dialled number my bf.. but tersilap..check2 blk send kt myfren..huhu..maluuu

Woofer Storm said...

hehehee..kan dah kantoi,hehe
pinjam motor bole??nak mrempit gak..ermmm

dandelion kiss said...

tiga kali tuh!
lepas ni up sikit! 8 kalik!

syafiQakarim said...

hahaha aww..sweet da ada da.
tp skli silap sent daa..haha.
alah tape..housemate juga,dia phm
tu. ;p

εїз Cik Fasya εїз said...

hahahahahaha!hanya mampu tergelak..

fewit super K!

semoga sis hepi!

farahroslan said...

haha..fara pun pena hantar salah mesej gak..time tu lagi best..tengah mamai..na antar mesej kat bf , tp terhntar kat classmate..sumpah MALU giler !
nasib lah classmate tu paham..jenis mesej yg dihantar yg salah cm ni jugak lah..yg ade muah muah..haha..

Syida Shukor said...

nak muah muah jugak tehee

emieysandra said...

ala, baru 3kali..nti tmbah lagi 3333, ehehe :)

suffer8zine said...

hahahha, x leh blah

Terkini : Khairul Fahmi Akan Berhijrah ke Manchester United

kema said...

hiks..kema pun pernah gak...main msg ngn bff ngn pakwe...nk anto msg kat pakwe thantar kat bff lak..maluuu~ pastu kena perli jer tiap kali jumpe....

Syazwana said...

hik hik hik.

lawak lah intan ni.

xD

ayu aziz said...

hahaha dlu slalu slh sent...
nk sent kat scandal tersent kat bf,,,,
adeyhhh... abes perang... ;p

ecadwinkyasha said...

haha.kan da kantoi *-*
terlebih excited ke tue nak balas sms Super K???..hehe

pink said...

hahaha muah muah muah

heeee comel jeaaa
mesti sys segannn gilaaa ;)

CGG said...

waa..shomelnye naik scoot

merahitujambu said...

muaahh jugak.


SELAMAT THN BARU..MOGA THN LALU MENJADIKAN LEBIH MATANG DLM HIDUP

HonEyBuNNy said...

he2...muah muah muah....alo222...comeinya..heheh

.::WaNiE::. said...

hakhakhak

kantoi sgtttt

SyahmiFikri said...

huhuahua..
funny laa.. mmg lawak..

dulu pernah gak jadi.. tp lama2 imune koet.. muahaha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

pernah jugak...
berkali-kalilah... OE nie kadang careless sikit...
pakai tulis dan zup zup... send...

sekali orang tu balas, blur sekejap...
hehe... rupanya salah hantar...

kadang malu sendiri je... heehhehe...
(n_n)

Cahaya Kehidupan said...

u tau ,i dah gelak guling2 tak ingat ni,adeh...kalau jadi kat i,harus lah i tutup muka tak mo kasi nengok itu housemate..hehe =P

Saybee said...

ehh sysss , kite ponn pernah . SELALU ==!

1st ; TERluah perasaan kat bf sblom couple HHA engt send kat besties , rupenyee die pulakk y dpat ==!

2nd ; TERmengutuk bf mse die mrajokk HHA baruu nak story the mory kt besties , japgi bf reply , hamek kauu ! ==!

TEROS TUTOP HP ! HHA

NuSaNa NoSa 91 said...

hahahahahaha~ sure malu smpai rasa nk terjun bangunan.. kih3~ ^_^

aziey_za88 said...

LG memang kerap gile asik silap msg. yela kat fon kan ade yg recently used tuh.pastu laju gile men ok ok terus sent kat akak n penah anta kat mmber. mmg cuak ah rasa. buat bodow je. hahaha. pandai2 cover line,sape suh silap sent kn. kikikiki. and penah jugak anta sms kt my bff,dah la ade tulis 'cyg',bese la kan sma2 girls,tersilap send plak kat si dia. mmg terus dye kol tnye nak anta kt sape. haha. naseb baek bkn curang betol,kalo tak.....lunyai i...T_T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13