Monday, January 31, 2011

.mari kita sama-sama berdoa agar mereka mereka yang berada di Mesir selamat.....

.

If you know anyone in Egypt, please pass this on to them. To bypass government blocking of websites, use numerical IP addresses: Twitter ”128.242.240.52” Fb ”69.63.189.34” Google ”172.14.204.99”. A French ISP offers free dial up internet access ~ +33 1 72 89 01 50 Login password: toto. Please pass this on and share.

Mari kita sama-sama doa agar keluarga dan rakan rakan kita yang berada di Mesir akan selamat. Semoga mereka semua sentiasa di lindungi oleh Allah SWT.
Aminn~


6 comments

simon said...

amin...semua akan selamat kak intan :)

.amena. said...

aminn.

cIk JanNah said...

apa yg jadik kat mesir ek? ek?
ayamak ketinggalan ketapi lah. x bc paper, tak tgk tb, mls nak google., hihi

Puteri Iqa Izyan said...

sis, mcm mane nk tukar IP add tuh? sis tau x? leh tlg ajar? :D

kasihkuamiera said...

takut je dgr

twinkle twinkle said...

kesian mereke :(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13