Wednesday, January 19, 2011

.penyakit pertama untuk semester ini

.

Salam.

Entry di taip dalam keadaan menggigil. Kalau I tulis pakai tangan ni, confirm tulisan I pun gigil-gigil. Huhuhu. Tapi serius, I dalam condition yang tak berapa nak ok. Sadis betul. Pakai sweater tebal, pakai seluar panjang, pakai stokin, glove dan jugak selimut. Rasa nak buat unggun api jer dalam bilik ni. Tapi kang terbakar pulak rumah sewa I neh. Dah lah ni rumah kayu. T__T

Kalau sesiapa yang follow dan baca belog I dari awal dulu, mesti tau yang I ni jenis lemah. Bukan lemah lembut ok. Tapi lemah lembek. I tersangat lah senang jatuh sakit. Ape kes ntah. :'(

Dari semalam lagi I dah rasa badan I sakit sakit. Lengan kiri sakit. Pinggang sakit. Pastu petang tadi, tiba tiba ter-peri*d. Ok fine. I kalau datang moon, I memang terus jatuh sakit. Ni baru datang moon. Belum yang lain lain lagik. Kalau dah kawen nanti, ntah macamana I kan? Nak pregnant bagai. Fuhh tak terbayang... T___T

Dekat Pizza Hut.
Still texting him..

Tadi lepas kelas, tergerak nak makan piza. So, pergi lah makan piza dekat Jusco. Lepas makan, terus balik sebab I dah sejuk gila pork. Gigil gigil kot. Then tidur lepas tu bangun, satu badan sakit ok. Segala bagai sendi I sakit.

Kalau ikut hati, I nak balik Muar sekarang jugak. Sebab I serius rasa tak larat. (Walaupun demam, I masih boleh taip entry dengan laju.. Kuikuikui) Esok pagi, rasa nak pergi klinik. Baru ingat semester ni tak nak pergi klinik langsung. Dah lah buku rekod kesihatan I dah penuh. Medical Assistant klinik tu siap tampal kertas baru dah. Sebab dah tak muat nak tulis rekod I. :'(

Esok ada presentation. Slide pun tak siap lagi. I nak rehatkan badan kejap. Malam karang I buat lah slide tuh. Sekarang ni, memang mood tak de. Seram sejuk dah badan I neh. Ni yang rasa nak nangis ni. Asal sakit je, nangis. Lembek kan I neh? Benci tawwwww!!!

Huwaaaa.....
Mama... Abah...
Angah nak balik rumahhhhh!
T________T

17 comments

~naddy~ said...

kuatkn smngat..yg penting jg kesihatan k,mkn o-bat :)

senydream said...

cute pic lam entry ni..:)
btw..take care.

zuk zuhaiza said...

hormon tak stabil tuh..

semoga cepat sembuh sis..xD

cik nur said...

hurm sis moga cepat sembuh oke
take care eh

mera zati M.z said...

alolololo cian sis ~
sabar ye,
sakit tu penghapus dosa2 kecil..
:)

semoga cepat sembuh..^^

aLya said...

get well soon k.intan :)

TunTeja said...

get well soon akak! bykkan rest :)

adrinaqamarina said...

alahai~ sis beli la minyak ikan kod makan!

mie said...

uihh!!!
yang penting ajga kesihatan...
heheheee

sharamli said...

jangan nangis kak intan.
tetiba akak kan.
i kan baru 15tah0n :p

.::WaNiE::. said...

sehhh jaga diri ok

..hizamirahim.. said...

demi blog, demam tu small matter la kan?
hehe.
moga cepat sembuh!!!

syafiQakarim said...

sis..take care.get enough rest tao ;)

dark r0se said...

get well soon dear!:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haisyoo.. makan ubat dear.

YB Raz said...

cian awk..semoga cpt sembuh ^^"

Heidi Shafiq said...

telan panadol sepapan setel problem.. hehe..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13