Tuesday, January 11, 2011

.peraturan ketika dating dengan ai

.

Salam.

Gedik betul I neh. Siap nak buat peraturan bagai. :-P Kuikuikui. Tapi serius lah weh, ni memang peraturan yang I baru kuatkuasakan semalam pada Super K. Siapa suruh nak I jadik gelpren dia. Kan dah kena redha serta pasrah sebab ada peraturan bagai. Kikikikiki. :-P

Heart Beat.

Super K ni kan, suka tau nak tengok I lama lama. Suka nak tenung tenung I. Dem ah. Macam tak pernah jumpa jer selama ni kan? Grrr. Haruslah I segan, malu dan segala nya kan?

Abang, jangan tengok kita macam tu lah!
Kita segan...

Buat apa nak segan..

Alaaa kita cakap kita segan, kita segan lah!

Tengok, muka I dah blushing. Cuma pipi jer tak merah lagi. Hehe. Lepas tu I cakap dengan dia,

Peraturan No 1 :
Jangan pandang Intan. Jangan tenung Intan.
Peraturan No 2 :
Ulang balik Peraturan 1.

Tapi dia tengok I jugak, dia tenung I jugak. Rasa nak smack down dia time tuh jugak. I kureng sikit bila nak cakap dengan orang, lepas tuh mata bertentang mata. Rasa macam dalam filem Sembilu lah pulak. =.=" Satgi jantung I gugur lagik kang. Huhuhu.

Jangan lah tengok kita.
Abang ni tak ikut peraturan lah.
Nanti kena saman macamana?

*masih tenung*

Dem ah.
Memang tak makan saman betul Super K neh.
=.="
(cakap dalam hati)

25 comments

::ienafazlyna:: said...

tgk & tenung die balik..hahaa

dyah pinky! said...

wawawawa. so sweet la sis.
tenung-tenung baru romantik gitu.
wahh, xbwk balik umah ke jumpa parents (cehh, padahal kita pun xpernah buat cm tu, ada hati nak suruh sis) *wink
:)

siti fatimah said...

hahahha cik intan pemalu ye..hehe

miSsLOve said...

nice prturn...
hehe

niesz said...

super k da btul2 falling in luv la tu..ehe..

Liya Laa said...

alaaaa. sweet sgt. nie boleh mlwt blog kak intan tetiap hari. hehe

Mardhiah Mohd Fuad said...

huahuahuaa...intan dilamun cintaaa.... ;p gud2..

Adi 'n' Ijak said...

ala ala alaaaaa..sweet nyer..bg la praturan ap pown..lau da syg..xmkn dek sman nyer..hehe

dark r0se said...

terhibur lah ngan entry neh! intan ni klako lah!:P

Anonymous said...

intan. biar ar dia tenung intan. kang dia tenung org lain. naya. haha

saye mejai said...

date dekat DP ke?
our favourite spot too :)

Encik Tikus said...

oket tetiba gugur jantung baca entry nie... wah wah diaaaaa ;D

chikova said...

hahaha ketegaq btui datuk K,
ehh super K! hahaha~

adrinaqamarina said...

haish, ni yang rasa nak ngedat jugak ne :P

senydream said...

hehe2..tu la sape suruh cantik sangt kan dah ada orag xmau dgr kate,hehe2...

Syida Shukor said...

sis ! sukanyaaaa ! :D

syida pun boleh pengsan kalau orang asyik pandang :P

grEEnLEaF rEdhEart said...

hehheeh!
cute! cm sweet jer.

cik nur said...

kita pn segan eh ttba plak(lepang sekali) hahaha

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

eleh!
malu2 kucing plak..
pg nyorok bwk meja ek sis

Nurulezzah said...

manis nya :P
hope berkekalan okayy!
jangan sedih2 ea :)

eykameow said...

HAHAHAHA gila apaa! sapa xnak tengok kalau orang dah comel. hiks! cute jee!

░♥si lampu neon♥░ said...

daa berpunyaa =) cool hihihi semoga berjaya kali ni intan


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# HAPUSKAN RASA BENCI#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

Myra Arshad (: said...

meehh sini. myra pun nak tenung sis jugak ah x)

enyheartsdiamond said...

tehee.. comelnya :D

dee love eiffel said...

so sweet!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13