Friday, January 7, 2011

.saya ada pakwe tapi pakwe saya tak nak dating dengan saya

.

Salam.

Tajuk entry tak boleh blah. Rasa macam nak suruh diri sendiri makan kasut size 5 yang baru beli dekat Jusco hari tu. 2 kasut = RM 60. Beli dekat Jusco Melaka. Saja jer kan nak cakap I ada kasut baru kan kan kan.. Hihihi. :-P

Gambar hiasan.
Err hiasan mesti cantik kan?
Kenapa hiasan ni buruk tetapi comel? :-P

Jadual semester ni.
Malas buat cantek cantek sebab takut ada perubahan.

Hari ni hari Jumaat. Mengikut jadual I semester ni, I memang free setiap jumaat. So, dapat lah dating selama 3 hari berturut turut. Itu pun KALAU boipren I mau dating dengan I. Sob sob sob. Masalahnya sekarang, walaupun boipren I dekat di hati tapi beliau jauh di mata. :'(

Weekend ni tak dapat dating sebab kejap lagik mama I datang rumah sewa I ni dan ajak I shopping barang barang kawen kakak I dan lepas tu I akan ikut mama balik rumah sebab nak tempah baju untuk I. Ehem. I kena jadik pengapit untuk wedding kakak I bulan 3 nanti youuuu. Eksaited pulak. Mana lah tau, boleh sanding sekali dengan Super K :-P

Hari ni Super K start cuti. Dia dapat cuti sebulan jer. Lepas tuh, dia akan sailing balik 6 bulan. Maybe akan pergi Arab atau Europe pulak. :'( Walaupun dia dah lama sampai Port Pasir Gudang, dia still tak dapat pelepasan untuk cuti sebab handover dia tak de. So, nak tak nak, terpaksa lah tunggu. :'(

Fuhh nervousnya nak dating dengan dia. Last jumpa 2 tahun lepas. Huish =.=' Hari ni Jumaat. Esok dah hari Sabtu, lusa pulak hari Ahad lepas tu hari Isnin lepas tu, lepas maghrib hari Isnin tuh kot dating sebab Isnin tuh I habis kelas pukul 6.30 petang =.=' Rasa macam nak cancel jer tapi nak jumpa tapi cuak tapi rindu tapi nak jumpa sangat tapi takut tapi nak pakai baju apa tapi macamana ni?

I takut Super K pengsan jer jumpa I.
Sebab tak sangka gelpren dia neh comel sangat.
Kikikikiki :-P

23 comments

Wana De'Amor said...

terasa nervous juga disini..dup!! dap!!dup!!dap!!

sharamli said...

pengsan sebab awek dia c0mel sangat?
takkan la

~azillakhalison~ said...

lamenyer awak xjmpe bf awak tu..huhu...mcm saye ar dlu..xjmpe 2thun..sekali jmpe.saye yg terkejot tgk die..sebab size die skrg super double hehehe

cik nur said...

hurm mmg comel pn awek superK nie hahahaha

platipus said...

suwiitnya...kalau dpt dating 3 hari berturut2..

Miss bubu said...

sis ambik cos pe yea?? subjek yg sis ambik 2..naz pun ada ambik dlu..yg opm 2 kne stdy hard..ssh :)

emieysandra said...

ololo...sweet giler sis!
emiey kt melaka ni, jom la kite dating, huhu

Woofer Storm said...

dating tu ajak la sy skali sis..hehee

Nadzura Abdul Rahman said...

sweet..intan laling, smoge 2011 mmbawa seribu keceriaan k..me <3 u

Puteri Iqa Izyan said...

ololo2..sweetnye.. huhu..

huaaa.. bljt mgt?
serik dh.. bljr tp tak phm2.. sek bel lulus..haha

nuyuEna said...

comei je..xpe2..nnt mst jupe gak..boley la dating dgn happy nye!..:)

eykameow said...

oh goshhhh. lalala... sis 13/3 kan? kenapa ahad eh? eyka leh cuti ahad n isnin je.

SyahmiFikri said...

ayat last kali tuh yg tak tahann...

muahahhaa... power~~!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

hehe
comey nye entry ni :D

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

memahami sgt perasaan tu. haha bila die da ada di perairan m'sia, time tu asyk tny je..'bila balik.?' hehehehe

KizZ said...

Hihi..gud luck yah jumper pakwe tu..pakai baju comel-comel tau..hihi

Jom sini,
Lepas Gian OH

cikpepel said...

hahaha.....lawak la intan ni..tp mmg nebes kot kalau lame tak jupe...
dah tu jupe ms in relationship plak tu...

Nurul chumel said...

alahai sweet nye~!
pegi je la intan.
wow~!
nervous nya first date! =.=

iRa~" said...

sis intan!
pakai comel2 tau!hee

♥CIK SHA♥ said...

ololo..tomeinye..banyak benau tapi intan eh..ehehe..

NuSaNa NoSa 91 said...

bestnya jadual akak.. xpdt.. jeles2~ huk3~ T__T

alaa.. relax la kak.. jgn byk tapi2.. xpyh pk.. just tunggu hari je.. tehehehee~ ^_^

ehh..? jd pengapit?? wah3~ nnti akak dpt badi kawen awal la.. hik3~ ^_^

Anonymous said...

-mawi-
..........
..........

aziey_za88 said...

mak ai..2 taun tak jmpe? maw pengsan!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13