Saturday, January 29, 2011

.selamat pengantin baru intan!

.

Salam.

Ramai pulak yang like album Rombongan ke Rumah Mak Mertua versi Solo dekat fesbuk I. Hihihi. Tah bila rombongan secara berjemaah pulak nak sampai. (gatal) :-P

Mendung jer cuaca hari ni. Mata I pun jadik mendung. Asek nak tidur jer. Ashane lah nak makan nasik neh. Perut dah lapar gila pork. Zzzzz...

Ok, I sebenarnya nak jemput korang semua datang rumah I dekat Muar ni, pada 13 Mac 2011 bersamaan dengan Hari Ahad. Kakak kesayangan I akan melangsungkan perkahwinannya. Dan paling best, I akan jadi pengapit pengepit beliau. Meh lah datang. Time tuh cuti sekolah. Rugi tak tengok I jadi pengepit. Mana lah tau, kot kot I pun sanding sekali time tu dan kakak I pulak jadik pengepit I. Baru lah surprise! Kikikikiki :-P

Oh yer, siapa siapa yang ada DSLR, boleh lah bawak sekali. Tolong snap gambar I bebanyak. Mekasih ^.^

Intan Nurlemsha & Ahmad Firdaus

Siapa nak kad yang bebetul,
boleh tinggalkan alamat dekat entry neh.
Nanti I pos ok! :-)

20 comments

εїз Cik Fasya εїз said...

ri tu yeaop da ajak..tp sygnye, taleh pg la sis..sbb time tu praktikal..nway,congrates utk along n pasangan..

syaza kelyza said...

selamat pengantin baru :D

suffer8zine said...

13 den dah balik kl dah, kampung den kat bp je:P

Terkini : Trend Gigi Bercahaya di Jepun

farahroslan said...

sys dengan super K bile plak ?
haha..tak sabar ni..
haha
:)

applemasam said...

tjuk anda gempak la..geget kang..kekeke

Nurul chumel said...

sila pas itu kad masa gathering nanti ye! :)

tomatokering :) said...

wahh~ selamat pengantin baru ! :D

nanie said...

wah bestnya..
tp jauh,xdpt dtg..

emieysandra said...

sabar2..nti smpai la turn sis tuu...

:)

♥_sALwa_♥ said...

nk kad gak bole x????
hehehehehe...

eykameow said...

sissssssssss bro pegi x?!

asybedazzle said...

semoga berbahagia alongnya. :)

Erin said...

selamat berbahagia ke akhir hayat.. :)

SyahmiFikri said...

uhs.. mati2 ingat u yg nak kawen kann..

excited jer tgok..

kalu yer.. i la nak kad kenduri dulu!! hee =)

ladolce khairina said...

nk g..tp,jauh tul...

kak intan..tumpang tanya..btul ke kedudukan nuffnang blog sy ni?

sharamli said...

nak kad intan nurulfateha...

sekian!

Totin Jamain said...

tunggu turn you kawen baru I datang. ececeh.

aLya said...

kalau ade kesempatan alya nak gie..hehehe
jauh tak skudai ngan umah k.intan :)

@Fr!^n@ said...

insyallah saya akan hadir.. :)
ucapkan tahniah pada along awak ok.. :)

Heidi Shafiq said...

i nak habiskan semua mknan kt umah u boleh?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13