Friday, January 28, 2011

.selamat tinggal sayang

.

Salam.

Fuhh..berhabuk belog ni. Sehari I tak update. Eh, ye ke? Semalam I ada update ke? Hihihi. I busy busy busy. Busy dating. Cewah! Hiks. Mana ada. I busy sebab kelas full. Banyak kerja nak settle kan. I kan pelajar cemerlang, gemilang dan terbilang. Cewah! :-P

Hari ni I tak ada kelas tapi tetap kena pergi campus. Hantar assignment dan settle-kan hal validation course. So, petang ni boleh balik rumah dengan hati yang gumbira. Its holiday babeh! Cuti seminggu! Yahooo~~

So, dengan cuti nya I, dapat lah update belog setiap 2 saat. Feeling macam update status FB gituh. HAHA. Dan boleh lah belog-walking belog belog korang semua. :)

Ohh I sangat lah mengantuk. Tapi barang tak packing lagik. Baju kotor banyak T__T Mesin basuh kat rumah sewa ni rosak. Nak basuh baju secara old school (pakai tangan), Super K tak kasik. Dia cakap nanti tangan I jadik kasar. (Ok, ini adalah penipuan secara terang terangan. Hihihi)

Eksaited pulak nak balik petang ni. Ke-eksaited-an I ni adalah di sebabkan, Encik Super K akan hantar I balik rumah lepas solat jumaat! Hoyeah hoyeahh! Beliau dah sedia kot nak jumpa bakal mertua beliau. Kikikiki :-P

Tapi tak tahu lah kan, kalau kalau abah I tahan beliau. Nak check IC and driving licence. Sebab takut abah I konfius, ingat dia pelakon ceta tokyo drift :-P Mesti Super K cuak. Muka dia kalau cuak, comel :-P

Last but not least,
HAPPY HOLIDAY!!!

I'm gonna miss all my friends, here.

And of course,
I'm gonna miss you, Chenta :-)

15 comments

~amalina~ said...

super K nmpk hensem!! hehe

Qaseh Nurani said...

epi hliday sis...;))..tke cre..

Ehh!!Blogger said...

dear..i ada pinjam entry i aritu..sorry tak bgtw

http://ehhblogger.blogspot.com/2011/01/tutorial-header-transparent-by.html


hafiz=))

.::WaNiE::. said...

grrr

gigih tau org cuti kat melaka

dia balik muar

wekk

aLya said...

waa..mesti super K ngan berdebar nak jupe bakal mertua dia..hehe

suke tengok k.intan ngan die :)

Yuny Khoo said...

selamat bercuti :)

yok said...

yeah ! happpy ho ho ho holidayy ~ yeh. nak balik rumah jugak :))

✿ CikCimi said...

saye da holiday kat rumah pon.
haha.

cik nur said...

eh dah tak majok dah ker sekarang???
hehehehe

Cik Cammy Lia said...

hye2 intan :-)
sweetnye bile duk sblh super k hehe

Puteri Iqa Izyan said...

happy holiday too sis :D

syafiQakarim said...

oit..apahal makin lama
makin suwettt ni..?grrr
haha.iloike.
iqa pun dkt sh.alam suda ;p

cikpepel said...

keciknye la intan..

twinkle twinkle said...

slmt bercuti :)

anamizu said...

wahhh3 hepy bercuti dgn super K ye..hik3

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13