Monday, January 10, 2011

.Super Anep yang hensem (tetapi gedik)

.

Salam.

Super K ada seorang adik yang hensem tetapi manja tetapi gedik tetapi hensem tetapi rasa macam nak sekeh lalu smack down secara laju. Grrr. Serius, rasa nak bagi flying kick jer. Sebab dia selalu dengki dekat I. Selalu buli I. T_____T Pak kal jer lah dia neh adik Super K. Huhu :-P

Ini lah dia, Super Anep.
Dia memang hensem (bodek)

Sila jangan cair.
Keh keh keh.

Anep, esok akak nak dating dengan Irfan.
Jangan jeles okeyh.

Lalalalala~~ :-P

3 comments

eykameow said...

isnin?! nak kacau lah sis datinggg! huhuhu

fiq said...

hi super anep =P

Anonymous said...

-mawi-
hehehe....
budak ni mmg baik... rugi x layan...
hahaha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13