Wednesday, January 12, 2011

.tadi jumpa blogger comel dekat KBM

.

Salam.

Tadi lepas kelas, jumpa sorang blogger comel. Hihi. Comel gila. Tapi tak snap picca dengan dia guna handphone I tapi guna handphone dia jer.

Nanti someday, boleh organize gathering untuk blogger blogger area Melaka. Ada sesapa mau join tak? Hihi.

Ok lah, mahu tidur.
Esok kelas pagi. Nite!
:-)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Asal I rasa entry I ni macam pelik.
Urghh abaikan lah.

Ok bai.

17 comments

Admiral Hafiz said...

ala
ble gath kat Melaka tu
i dh nk balik U dh ni...
lg 2 minggu je utk enjoy puas2 kat Melaka

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

eykameow said...

mana pelikss! lol.
hehehe.
biasa lah org femes.... huhuhu. sissss, tido nyenyak k :)
miss u

MOFASAD said...

terima kasih panggil gua comel

emieysandra said...

nk tapi segan la pulaks..

Nurul chumel said...

wahai blogger2 yang berada di area MELAKA. jangan lah malu2 korang! ntah kenapa I tak reti nak segan bila ada org ajak gathering. hiks! =.=
Cik Intan, sila inform saya ye kalau nak gath.

░♥si lampu neon♥░ said...

WOII ADE KLASS KE? KEH KEH KEH JGN JELESS AKU TGH BERGULING2 LG NI =)



ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# VIDEO THE BACHELORETTE BERCINTA & BREAK UP#
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

✿ CikCimi said...

buat la buat la.

Encik Blogger said...

tadi time tgh bgolek2 makan kt cafe cyberjaya cm nmpk muka same ngn cik intan fateha.. kembar kot..

Erin said...

wohooo!!lets gather2! :)

HafizRahman.com said...

nak join...dari kedah aci tak?haha

Siti Safiyyah said...

sis..tau tak?saya teringin nak jumpe sis tau..tak tau nape..hahaha :)

Diba chan said...

boleh je join. tetiap hari kat melaka :) hahaha.

anyss said...

aw awww ! :DD nak joinn!!

syaza kelyza said...

bila la dapat jumpe sis lagi yek ? siyes sis sangat2 comel ^^ thanks sis ! :D

special untuk sis ,

Excited dapat jumpa Sis Intanurulfateha ❤

dark r0se said...

teringin gak join ngan u oll~ tapi cam malu lah plak~:P

Heidi Shafiq said...

blogger melaka? BLM blom wat lg.. nk sekalikan ke?

Woofer Storm said...

tdo la sis,mat pagi..sok2 je la buat gathring tu..hehheee

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13