Monday, January 3, 2011

.wehh...ai tak sangka ai tak bertepuk sebelah tangan!

.

Salam.

Sebelum I nak membebel lagi panjang, mari kita hiburkan hati dulu yer anak anak sekalian. =.= Kang korang muntah asyik baca entry gedik dari I. So, I nak hasut korang supaya menjadi gedik seperti I selama beberapa saat. ;-P

Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita
(Rangkap 1 ni memang sejibik sama! :-P)

Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I love you
Kau cairkan hatiku

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu
Kau seru akulah pelangi cintamu

----------

Tetiba I macam suka lagu Kimia dari Melda ni. Dulu, pernah crush dengan Super K. Tapi masa tuh I ada orang lain, dia pun sama. Tapi sekarang bila dedua dah single, tetibe terjumpa balik, tetiba tersuka balik dan tetiba... Jeng jeng jeng. Errr pandai pandai lah korang fikir sendiri ter ter ter yang seterusnya ek :-P

Dulu kan, I suka lah usha usha dia ni. Ok fine. I tau I gatal. Tapi diam jer lah kan kan kan?Takkan nak pergi depan Super K, pastu cakap, "Eh awak. Kita suka awak lah. Jom kapel! Kalau awak tanak, kita merajuk!" Kang orang cakap I gila pulak. HAHA. Tapi rupanya dia pun suka I jugak. Semalam masing masing dah confess perasaan masing masing. Cewah ;-P. Kira nya I tak bertepuk sebelah tangan lah. Lalalalala~ Rupanya kitaorang sama sama main tepuk amai amai. *tetibe =.='

Yang I suka nya dekat Super K ni kan, dia ni stalker I kot. Keh keh keh. Sebelum dia ngorat I (perasan), dia selalu usha wall FB I. Lepas tuh, siap hafal segala skrip dekat status I. Detail gila ok. Padahal dah berapa abad punya status daaa =.=' And the best part is, Super K ni matang. :-) Dia tak emosional. Dia selalu suruh I tenang. I kan gopoh gapah, serabut, rakus, buas tetapi comel. Jadi, bila dengan Super K, I macam boleh jadik neutral balik ah :-P

Alhamdulillah, Khamis ni Super K dah dapat cuti. Heee. Paling lambat pun maybe Jumaat. Dia pun asyik cakap rindu dekat I. Tak sabar nak jumpa I ler tuh :-P Errr I pun sama sebenarnya. (Blushing) Tak sabar nak dating. Tak sabar nak muah sampai 3 kali. Kikikikiki :P Lepas ni, confirm ada gambar berdua punya lahhh! :-P

Doakan hubungan ini berkekalan yer.
Aminnn :-)

54 comments

Amy Abdul Rahman said...

kak intan, happy for you :) kalau orang tu suka kita, sure dia akan stalk sume tentang kita :)

farra aidah said...

ehem3...ade orang tu start becinta semula...wowww~ mesti indah rasanya kann...mesti tgh bahagia.ALHAMDULILLAH!!! tak sbr nak makan ns minyak nie =.="

Putree Nasuha said...

syukur (; hehe, alhamdulillah, moga berkekalan dengan Super K (;

♥yaya budak suka embun♥ said...

aminnn...insyaALLAH :)

sharamli said...

buas tapi c0mel?

takkan la

The Nurul said...

i pray for ur happiness happily ever after yang!

adrinaqamarina said...

yeayh! irfan and intan!

sis, dye ade adik tak? haha

nanie said...

congrats sis!
smoga sis kekal

saya afi. said...

alalalalala.:D

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sis dh ade bopren la..
congrate2..
sis. nk tnye, cmne buat tmpt komen 2 jd image.. kalau rjin buat tuto ok..

emieysandra said...

sis!!
moge berbahagia, ehehe..

ezzyra said...

congratz sis...suka tgk sis happy...:)

Nadzirah said...

Tahniah cik Intan ! eeeeee~ syoknye. hehe. moga doa cik Intan makbul. tak sabar pulak nak tgk cik intan kawen. teeehee :)

faradeeba said...

huhuhu
why la i boleh sengih2 bile bace entry nih.
akhirnya u punyapacar dong.
hehehe
hepi hepi always! :D

violetless said...

yeay!!!!!!!!!!!!!!!! semoga berkekalan...heheh

ayu aziz said...

weee~ smoge bebahagia sis....
tamo nges2 dh...

xoxo

ayu jazari said...

c0ngrats intan..amin :)

zati said...

finally yeayyyy *ehhh2 zati pulak yang excited lelebih* haha, moga kekal hingga ke jinjang pelamin & seterusnya ke akhir hayat =)

pink said...

Semogaaaaaa bahagiaa selalu sys ! ;)
Aminnn!

sab said...

wahh...hope berkekalan..amin. :)

Hanim Mahali said...

Congratz...

Woofer Storm said...

amin sis..bnda baik tak baik ditangguhkan..heheee

amalina afif afandie said...

alhamdulilaahh.. happy for you sis. sedih kot tgk sis before :(

amin,, harapnya bekekalan ke akhir hayat.. :)

eh,ada updatelah!
sape peminat badminton sila kecewa

starzieti said...

congrats intan..;)

HafizRahman.com said...

akhirnya!!!!!!!

tak leh blah ayat nie

I kan gopoh gapah, serabut, rakus, buas tetapi comel

hahahahaha

cik zaza said...

wahh!congrates ye awk..
semoga bhgia hingga ke jinjang pelamin.. X)

cik nur said...

lagu fav kita jgak :)
tak sabar nk tgk gambar berdua plak hehehe

HonEyBuNNy said...

wah...alhamdulillah...akhirnya..tahniah cik intan...happy ja...suka2....;-)

..DaK KeCiK.. said...

tahniah intan..
Amin2.

.::WaNiE::. said...

dpt bf cool automatically anda kene cool cam dia jugak hikhik

moga intan happy dgn pilihan intan

good luck to both of u ;)

Puteri Iqa Izyan said...

sis!!!!!!!!!
im so happy for you. smga bahagia sokmo2 ye..
hehe :D

Liya Laa said...

alaaa. sweet gile. cmne knl ? mesti liya baca x abes entry dulu2. my bad T___T

maiMOONyet said...

jom karok lagu ni sesama. hehehehe...




* sweet dear. hope kekal yayang ^^ amin!

Nurul chumel said...

sah!!
semoga berkekalan syg!

THE ZUL said...

2011 permulaan tahun yg cemerlang
untuk intan :) :D

Hanafi WangZi said...

uyay! ;)

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe... akak tumpang gembira dik... :)
smga ianya berkekalan... ^.^

Mysara Newrie said...

alaaaaaaaaaa kak intan ! baru nk ngorat dgn u taaaawwwww ! haha ;D

ecadwinkyasha said...

happy for u & super K....

Saybee said...

smoge berbahagia :)

Gelap said...

alahaaaii switnyer :)
macam baru kaper gitu :D
suka suka

syafiQakarim said...

pewit.pewit...suda kapel siak. ;p
haha tahniah.sentiasa doa kan
yg terbaik utk sis.hrp nye kekal la
eh..amin amin.

phreak-id said...

Kalau kluar kt blog, jadinya, satu dunia tahu pasal hubungan neh. Kena jaga elok-elok la ye. :p


Terbaru > Selamat Bersekolah > Apa Akan Jadi Pada Nuffnang di 2011? > Tahniah Kepada Juara AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia (PM Umum Jumaat Cuti Umum/Rio Ferdinand Ucap Tahniah)

mera zati M.z said...

salam congrats sis intan.. hehe semoga berkekalan insyaAllah :D

TunTeja said...

happy utk akak!!! semoga berbahagia tauuu :)

TunTeja said...

happy utk akak!!! semoga berbahagia tauuu :)

εїз Cik Fasya εїз said...

wah..tahniah sis!

sis..da bole slow2 tukar header..hehe..not single da..

niesz said...

hehe..bhgia nyer die..hope bhagia selalu ek..x mo gado2..suke tgk sis ceria mcm nie.. :)

Myra Arshad (: said...

this is what i like !! yeaaaahh!

✿ CikCimi said...

wahh~
da pakai lagu blog same kite lar.

Lis Amir said...

smoga bhagia sis! tp i tertanye2....

K is stand for what???


hee

NuSaNa NoSa 91 said...

sweeettt~ tahniah ye kak intan.. semoga terus berbahagia.. tamau nanges2 dh.. ^_^

[-suziey-] said...

huhu..intan dgn super K more to matured couple..intan dgn hairi dulu more to childish couple..comel :D erkk tetiba jek:p

p/s: now dh free hair ke? eh ke on off? akk confuse..hehe

zaza said...

wahhh,,,

small world!

xsngke blogwalking dpt jmpe owg yg kite knl...

dh agk dh...

mmg abg ipan...

hahahahahaha...

p/s: 1st time bace blog u..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13