Wednesday, January 26, 2011

.yeayy! intan dah jadik aunty intan!

.

Salam.

Harap bertenang semua. I tau I muda. I tau I comel. Tapi I dah anak anak sedara!!!!!!!!!!! Yeayyyy! Tapi bukan anak kakak I, atau abang I. I mana ada abang. Kakak I pulak baru nak kawen. Huhu.

Intan Wan Nur Sabrina

Comel kan? Comel macam Intan. Nama pun ada Intan. :-P Ok tipu. nama anak sedara I neh Wan Nur Sabrina binti Wan Mohd Izuddin. Intan tu I tambah jer :-P

Kecik kecik lagi dah pandai tiru Ziana Zain :-P

Actually ni anak housemate I, Sheila. Lahir 18 Januari lepas kalau tak silap. Sheila dah kahwin. Seronok tengok dia muda muda muda dah kahwin lepas tuh dah ada anak sekarang.

Hari bahagia~

Tak aci sungguh. Umur 21 dah ada anak comel. Geram! Geram! Geram. Rasa nak geget jer pipi anak dia. Rasa nak pergi JB nak pergi visit dia and baby dia. Maybe I dan housemate I yang lain nak pergi tengok dia awal februari nanti :-) Ternangis baca pengalaman dia time nak deliver baby Sabrina tuh. :'(

Apa pun, tahniah Sheila.
Jadik lah ibu yang baik~
Love u much!

15 comments

fyra said...

i pon nak dapat anak buah bulan 4 nanti ;p

Shaza Najwa said...

comel nye...nnti Shaza pun dpt sdra bwu gak...

::ienafazlyna:: said...

cumelnye baby itu...

[z@ck] said...

hahaha..perintis ziana zain nih!

mera zati M.z said...

hehe ! comellllllnyeeeeeeee....wuuu ~
congrats sis !! :D

missy micey said...

baby tu comel sangat ! geram tengok pipi diaa ! kak intan bila lagi ? hakhak ;p

ria said...

intan bila plak? ?

Nadzirah said...

kalau macam tuh. cepat la kawen sis :) hehe. tak sabar nak tgk sis kawen n dapat anak... mesti sangat suweeett~ hehe. boleh gemok sikit nnt.

cikpepel said...

alala...tang kening yg tak tahan tu..

bukudiarysofea said...

oh myy; pipi labuh betol !

Saybee said...

ehh , birth date same ngan Akim AF laa :)

Wan Fatimah said...

niece kita ada nama yg sama larh

WAN NUR SABRINA

^_^

dyah pinky! said...

OMG! anak sheila ke? sheila tu kawan i masa sekolah rendah. hehe.

:) so cute.

aLya said...

cepat k.intan..curuh super K masuk minang..hehe

suffer8zine said...

wahh tahniah

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13