Monday, February 7, 2011

.bakal MC hari ini

.

Salam.

Jam menunjukkan 9 pagi dan I masih belum mandi. I ada kelas pukul 10.30 pagi tapi perasaan untuk ke kelas sekarang tiada. Perasaan tu tiba tiba ghaib. Hilang terus. Perasaan semua kelaut. =.='

Sebab apa?

Sebab kunci skuter ego I
tertinggal dekat rumah Muar.
Dem ah !
T__________T

Malam nanti baru Super K datang rumah I dekat Muar, dan tolong bawakkan ke Melaka. Sebab sekarang dia ada dekat JB. Malam nanti dia nak balik rumah bapak dia dekat Melaka. So, mintak lah tolong dia ambilkan sekali kunci I tuh sebab lalu depan rumah I dekat Muar tuh. (Padahal tak lalu sebenarnya tapi terpaksa tebalkan muka untuk mintak tolong Huhu). Mama I tak nak hantarkan. Mama cakap I cuai. Sebab tak ingat nak bawak kunci tuh. T______T

So, kalau I nak pergi kelas hari ni, I KENA JALAN KAKI. Tak de lah jauh sangat rumah sewa I dengan kampus I tapi since I neh PEMALAS (caps lock di situ ye tuan puan), mesti lah I terasa macam nak MC kan hari ni? Hihihi. Eh, sebenarnya I bukan tanak pergi kelas jalan kaki. Cuma......

I risau I kena culik.
Keh keh keh.

14 comments

YB Raz said...

alasan bagus tuh kuikuikui

Mr feckry said...

beli je MC

Encik Blogger said...

haha.. die kalu malas mmg cmtu.. hehehe..xpe2..sesame ponteng..

hamzah ian said...

i takut kena culik gak

syafiQakarim said...

haha hampeh.
goli baco ;p
sis.imy moreeee ;p
kat gambar intan nur irfan tu...
sis mcm pendek
sangat.hahaha

Kech Hidayah said...

ahhhhahahaha.kakak chacha pemalas..malas mandi tak?

♥ Cik Cha said...

hahahaha
ade2 jek alasan namao p klus kan...
grrrrr... tape alasan nk manje dgn dak ipan skali tu kan..
alasan nk jmpa.. tau dah... ngeee...

pasni jgn meMALAS p klus oke..
(caps lock jgak ye intan) hahahaha

chill yar... :)

sharamli said...

ntah sape ntah nak culik kak intan.
lain la kitew yang muda ni ha...
keh keh keh

taz said...

bestnyaaa pegi kelas naik skuter. kite naik rapidkl je ;(

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahaha sis. sis ta mo camni k. cute gler tw alasan sis. hahahaha lect kompom tersipu2 ble dgr alasan sis ni. hahaha

ria said...

alasan plg baik punyer. . haha

Ehh!!Blogger said...

hahaha...macam2 la nie intan..ke saje je nak jumpa K ..lalala

Imran nyambek said...

ok2 gua tak culik lu.janji

NoRMa aZurA iSMaiL said...

xpe, ponteng skali skala kan??hhehehehe

cantik blog..comel..ceria jew..

sy follow sini :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13