Saturday, February 5, 2011

.cara buat gambar macam ni (lihat gambar dalam entry)

.

Salam.

Weeeee~~ Korang paham tak tajuk entry I? I sendirik tak paham. Tapi I sure, lepas korang tengok gambar print screen Fesbuk I dekat bawah ni, mesti korang paham. Hihihi.

Comel tak gambar I dengan gambar yang tersusun dekat sebelah tu? Comel kan kan? I tau dah :-P So korang nak buat camtuh tak? Before this ramai jugak tanya melalui private message dekat fesbuk.

Tapi sebenarnya memang sangat senang buat benda neh. Just masuk website www.picscatter.com dan upload gambar dan publish to facebook dan siap!

Senang kan?
Selamat Mencuba! :-)

16 comments

sharamli said...

kak intan..kitew xreti...

emieysandra said...

owh..sis gune tu ek, klu emiey gune yg profile banner..huk3, byk lak perisian nk wt bende alah ni ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice :D

❤NazirahMoktar❤ said...

best best best..lagi senang macam ni :))

Bazilah said...

nice! :D

salwa said...

kte nk try wt la....
tq ye kak intan...

TunTeja said...

waaaa...best2!! nak toraiii ;)

cik nadya said...
This comment has been removed by the author.
mellow said...

wuuu macam best jek . nak try lah thanks :)

nurulfaridah said...

ida da try..hehe

HafizRahman.com said...

tak nak=P..nak buat nama i jugak.ahahhaha

amie said...

kekdg lg tak makan org lg org suka makan kita..
kidding..
nice tutorial.. :)

syaza kelyza said...

nak try jugak la , hihi :D

Heidi Shafiq said...

intan.. lapar la..

░♥si lampu neon♥░ said...

huhu tak wat pun mende ni..ramai yang buat..smart gak =p




Jeng3x…
# Malas Nak Sembahyang Sebab Sakit#
# Bottle Of Hopes @ Wishing Bottle (Botol Rahsia…) #

taz said...

kite dah buat tp gmbr tu jd senget. cis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13