Tuesday, February 8, 2011

.cerita ai masuk paper huhu

.

Salam.

Fuhh..tak sangka ada jugak cerita I masuk paper.
Klik SINI untuk baca ;-)

Ni semua sebab ENTRY NI

Segan pulak rasanya
Kuikuikui. :-P


23 comments

cikbintang said...

opppssss...nama die top r..
hheeee...sis....nape xde gmba skali..huhu

aDisH.sHidA said...

shida pun ada dapat msj mcm tu baru2 nie...tp wat tatau je...penah sekali sedara dapat dia kol num yg dia kasi tu x plak jawab..anta msj tak pandai plak nak balas.hahahahaa

ria said...

good. .

Fitrihadi.com said...

ohoo pasal sms ayah tu ek.. hehe tahniah bukan senang nak masuk paper..

ShaFiz said...

hahahaha..pemes la intan jap ag ekekekeke ~

Mas said...

wahh!
sis, mas pun teruja bila baca tang nama sis tu..
hihi..
dah pemes dah akak sorang ni..

noorafzan said...

peh..glemer sekejap!

fiqkbe said...

famous giler intan sampai masuk paper! fiq pun pernah dpt msg cmtu. tp dia kata dia makcik fiq. mintak topup rm30. penipu tul.

mohdhairihassan said...

congrats :-)

sharaBUNGA said...

lah,ingatkan ape la tdik
heh intan neyh
i pulak excited nak bace~

❤NazirahMoktar❤ said...

lawak la sis..heheh..ada gak nama terselit dalam paper kan..:))
lawak..penah gak dapat sms tu, mule2 terkejut, tpi bila baca 2 kali, nampak sgt ayat indon..ceh

SyUhAdA said...

aah la..
sebijik.hehe~

YB Raz said...

zaman sekarang ramai gila yang suka menipu cara macam tuh huhuhu.

senydream said...

wah besh tu even name jek..lau adagambr sekali msti lg besh!

De'din said...

wow !
bertambah glamour lah nnti

btw, jom join giveaway dedin
mudah ja
x payah karang panjang2 pown !
x payah serabut kan kepala !
x payah follow2 !
x payah tangkap gambar2 !
x dak banner2 !

varsha said...

Ayat kelakar dalam laporan berita tu : "Mangsa, Intan Nurul Fateha Baharom ..bla..bla..bla.."

Eh, intan mangsa ke? hehe macam tak kena je perkataan tu..intan tak tertipu dengan sms tu, cemana lak intan leh jadi mangsa? hheeee

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahhh...nama masuk paper tu..best..best.. :)

suffer8zine said...

wahhh tahniah

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

SI COMEL CERIA said...

huhuhu.. bestnye dpt masuk newspaper...

zuk zuhaiza said...

wahh..femes name masuk paper..

lepas nie blog nie lagi femes..orang google nama intanurul fateha..huhu

♥TanpaNama♥ said...

dia inform dulu nk ambil nama u ke intan? atau main sebat jeh? hhee...means, blog u wartawan pun baca ;p

hamzah ian said...

fuhyoo.. ditemu ramah eh keh keh

cikpia said...

pemes! pemes!!! he he....

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13