Tuesday, February 15, 2011

.everyday is our date

.

Salam.

Sebenarnya tengah tak ada mood. Ni semua sebab batuk yang menyeksakan neh. Habis semua orang I nak marah. Dem ah. Dengan Super K sekali I nak marah. Kesian beliau. Hukhuk. 

Hari tu, jalan jalan dengan Super K. Lama dah. Tengok dekat Shopping Mall, semua pakat buat promosi pasal Valentine. Kiri kanan atas bawah, semua pasal valentine. Sejak I kapel time sekolah, sampai lah sekarang neh, I memang tak pernah celebrate. Sebab pada I, everyday is our date. Huhu. Tapi syok ah tengok banyak love love dalam mall tu. 

Then time tu I cakap dekat Super K.. "Banyak nya orang jual barang untuk valentine.." Then dia jawap, "Eh, valentine bila ek?"  Even I tak celebrate, tapi I tau lah valentine tu bila.. I jawap la.. "14 februari.. Isnin nanti.." Lepas tu dia cakap pulak.. "Tak baik celebrate valentine neh.. Bla bla bla.. (sedang kasik ceramah kepadakuuu hukhuk)" Cheh, orang tak celebrate pun. Nak kasik ceramah pulak. Smack down satgi baru tau. :-P
So, bila sampai hari valentine, memang tak de apape sambutan lah. Lagipun, kalau tak silap I, dosa kan kalau celebrate benda benda macam neh. Kan kan?

Wiken lepas, Super K bawak kazen beliau berjalan dekat Melaka. Heee~ I pun menyibuk ah sekali. Lepas tuh, jalan jalan dekat Jonker Walk. Tapi Jonker Walk tutup awal. So, lepak minum3 je lah.

Sodiq, Super K & Taqim.

Will you marry me?
Yes, I will :-)

Gediks kan gambar dekat atas neh. I tak sangka lah Super K neh sanggup melayan I ambil gambar gediks gediks macamni. :-P Thanks to Taqim sebab melayan kakakmu ini. Huhu.

Ni pun sweet jugak. 
Feeling macam dekat oversea :-P

Lagi 2 tahun, insyaAllah.
Pray for us.

15 comments

εїз Cik Fasya εїз said...

okeh..lg 2 tahun eh..
save the date..!insyaAllah..

emieysandra said...

lagi 2tahun?
bagus3 ;)

bukudiarysofea said...

suke pix kat kincir angin tu! <3

chikova said...

sweet giler smpai leh kene kencing manis neh, kik3

zarifahmr said...

lagi 2tahun?? wahhhh, tak sabar! semoga bahagia selalu ya intan ;D

zuk zuhaiza said...

dua tahun?? tak lama dah tu..aminnnnn

zuk zuhaiza said...

dua tahun?? tak lama dah tu..aminnnnn

cik nur said...

wahh sweet nyer pic2 nie lagi 2 tahun eh nur doakan..nur pon ada plan lagi 2 tahun jgak ^___^

.::WaNiE::. said...

gambar last tu suke sgt intan !

Mr feckry said...

lu pergi tempat kenangan gua la

Encik Psychopath said...

hamboi korang. kemain lg ea. hangat. kesian kt i. isk.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hehe sis..still ta de idea nk story sl my love. huhu tgh cri idea smbil lepak2 kt sni..kikiki

Lysa Yaakob said...

2 tahun lagi ? macam serupa dengan saya jer. kebetulan. :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

owh tidak!!!sgt jeles!!heh

ستي نور فريحة said...

hehe,..awk..awk..mcm knl je lgu ni,,ahhhah

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13