Wednesday, February 16, 2011

.fakta dan auta tentang batuk

.

Salam.

Sumpah tensen bila batuk. Bila batuk mesti kurus. Mesti sakit perut, saket dada, saket tekak. Dan paling penting, sakit hati. Dem. Dem. Dem!

Time tulis entry ni pun, masih batuk. Tapi, batuk batuk I pun, I tetap degil nak minum makan ais. Lepas tu nak minum coolblog. Cool giler kan? HAHA. Lepas tu bila sakit, komplen komplen. Huhu.

Mitos.
I tak tau lah benda ni fakta atau auta. Tapi bila batuk, mesti boleh kurus. Sebab bila I batuk, I jadi tak de mood nak makan. (Padahal baru habis makan 2 ketul ayam KFC tanpa bantuan sesiapa teehehe). Since sekarang ni, I rasa suar jeans I semua dah mengecut hihihi, so bagus gak batuk batuk neh. Boleh buat I kurus semula. Huhuhu. Pelik betul, jeans ketat tapi berat still 38kg. =.='

Esok I ada test. First test untuk semester ni. Nak study time panas panas ni, memang tak lah. So, mari lah kita tidur di bawah kipas walaupun cuaca bahang. Malam karang baru study. Baru boleh feel :-P Eh tak tak, I nak baca nota sampai tertidur. Malam kang, sambung lagik sikit. :-)

Wish me luck!

Ok bai :)

13 comments

Nurul chumel said...

haha. klaka la u ni intan!
good luck syg! :)

emieysandra said...

ya..gudluck sis!

s.y.a.r.q said...

berat 38 kg??? nangess kejelesan T___________T

anyway, all da best intan 4 ur exam :)

Yuyun Sillenna said...

sy sokong kmu coz im in the same situation with eu now . feel so damn right now . . :"(

dark r0se said...

moga cepat sembuh in tan~ syafakillah~:)

wa khairul onggon said...

Get well soon dan gud luck yer exam esok :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

sis. btok..btok gk tp kfc tetap ta leh kongsi ekk..?? hihi ta gitu..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

good luck sis...

berat sis 38kg je? ringannye... ini berat OE masa form one...
sekarang dah berat macam anak gajah... (okey hyperbola di situ)

ayah OE kata...
"kalau nak batuk tu, tahan sebab kalau kita batuk kuman tu makin membiak dan membiak sebab tu jadi bertambah teruk dan teruk"

tapi percayalah... nak menahan batuk lebih teruk dari nak menahan dari ceri-beri... hehhe... (n_n)

cik nadya said...

jemput singgah blog kiter..
ade smthg nk share psl batuk :p

cikpia said...

good luck!!!!

Erin said...

oh! itu pastinye auta saje. i batuk teruk sampai hilang suara but still xkurus pn? haha..

✿ CikCimi said...

mkn ubt. grrr~

suffer8zine said...

gud lux

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13